BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.392,05
HABER /  SPOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü İstanbul'da

Ocak ayı transfer sezonunda Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, bir bomba daha patlattı. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi.

Abone ol

Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaştı.

Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta da Çağlar transferi için "Fenerbahçe ile anlaştık" ifadelerini kullandı.

"İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz"

Söyüncü, menajeriyle birlikte geç saatlerde İstanbul'a geldi. Havalimanı çıkışı basın mensuplarına açıklama yapan Çağlar Söyüncü, "Türk halkı yıllardır arkamdaydı, bende üstüme düşeni yaptım. Söylenecek çok bir şey yok. Burada Türkiye'deki bütün arkadaşlarımızla aramız iyi. İnşallah sonu güzel bir şampiyonlukla bitiririz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Atletico Madrid ekibinde forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transfer görüşmeleri için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"2023-2024 sezonu ara transfer döneminde futbol takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda milli oyuncu Çağlar Söyüncü kulübümüzle transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere İstanbul'a gelecektir."