BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de isyan bayrakları çekiliyor

Fenerbahçeli oyuncu Gökhan Gönül, şike soruşturması kapsamında isyan etti. Gönül, kendisi için şu sözleri söyledi...

Abone ol

F.Bahçe'nin fedakar futbolcusu Gökhan Gönül, şike yapıldığı iddia edilen karşılaşmaları tekrar tekrar izlerken takım arkadaşlarına böyle isyan etti, "Boşuna mı kariyerimi tehlikeye attım?"

Şike ve teşvik primi iddiaları yüzünden kabus dolu günler geçiren F.Bahçe'de isyan bayrakları açılmaya başladı. Sarı-lacivertli futbolcular 'şaibeli' denen son hafta maçlarını tek tek izlerken, kendi aralarında yaptıkları fikir alışverişlerinde şike söylentilerine öfke kustu. Geçen sezonun büyük bir bölümünde sakat sakat oynayan Gökhan Gönül alın terleriyle kazandıkları karşılaşmaları lekeleyenleri eleştirirken, arkadaşlarıyla yaptıkları sohbette çarpıcı ifadeler kullandı.

BAYERN İDDİASI

Kazanmak adına birçok maçta büyük fedakarlıklarla oynadığını belirten milli yıldız, "Ben boşuna mı sakat sakat sahaya çıktım? Boşuna mı futbol hayatımı tehlikeye attım? İğne oldum yetmedi, bir sürü tedavi gördüm.. Maçları tekrar tekrar izleyince herşey daha da net görülüyor.. Bu maçlarda şike olma ihtimali var mı?" sözleriyle yaşanan bu sıkıntılı dava sürecine isyan etti.

Öte yandan 'lestransferts' sitesi Bundesliga'nın devi Bayern Münih'in milli yıldızla ilgilendiği ve transfer sezonun bitimine kadar bir hamle yapacağını iddia etti.

ALİ CAN / VATAN