BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Biri can çekişti diğeri fotoğraf çekti

Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada 'duyarsızlığın böylesi' dedirten bir olay yaşandı

Abone ol

Vatandaşın biri diğerine "Benim telefonun pikseli yüksek. Kaliteli görüntü çekiyor" derken, onun bu sözlerine araçta can derdine düşen Ömer Önder'in acılı haykırışları karıştı.

Antalya'da meydana gelen sıkışmalı trafik kazasında 'duyarsızlığın böylesi' dedirten görüntüler yaşandı. Kaza yapan araçta sıkışan sürücüyü cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışanlar, tepkiyle karşılandı. Kaza, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. 30 yaşındaki Ömer Önder idaresindeki 07 CDV 25 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak önce aydınlatma direğine çarptı, ardından ters dönerek durabildi.

Kazayı görenler hemen yardıma koştu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait İtfaiye Kurtarma Ekibi, 30 yaşındaki Ertuğrul Pehlivan ile 26 yaşındaki Cem Tos'u araçtan çıkararak sağlık ekibine teslim etti. Pehlivan ve Tos, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve işe giderken kaza yapan sürücü Ömer Önder ise araçta sıkıştı.

Polis, itfaiyeye ve sağlık ekibine haber verenlerin duyarlılığı, bundan sonra duyarsızlığa dönüştü. İtfaiye erlerinin, gaz sızıntısı olan otomobile kimsenin yanaşmaması uyarısını dikkate almayan vatandaşlar, ellerindeki cep telefonunun kameraları ile görüntü çekme yarışına girdi. Bir ara, vatandaşın biri diğerine "Benim telefonun pikseli yüksek. Kaliteli görüntü çekiyor" derken, onun bu sözlerine araçta can derdine düşen Ömer Önder'in acılı haykırışları karıştı.

Polisin de uyarısını dikkate almayan çevredekiler, patlama riskine karşı elinde hortumla bekleyen itfaiye erinin yanıbaşında yaşananları izledi ve kaydetti. Sıkıştığı yerden kurtarılan ve aracın patlayan arka camından çıkarılan Ömer Önder, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.