BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.423,51
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'in eşi Fulya Terim aldığı haberle kahroldu annesi vefat etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim annesini kaybetti. Terim'in kızı Buse Terim haberi instagramdan duyurdu. Fulya Terim'in annesi Rezan Meral Aksu son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bir ölüm haberiyle daha sarsıldı. Tecrübeli teknik adamın kızı Buse Terim Bahçekapılı, üzücü haberi bu sabah sosyal medyadan duyurdu.
 
"Acı bir sabaha uyandık''
Fatih Terim'in kızı Buse, Instagram paylaşımında, "Acı bir sabaha uyandık. Anneannemizi kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek." ifadelerini kullandı.
 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Acı bir sabaha uyandık. Anneannemizi kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek.

Buse Terim Bahçekapılı (@buseterim)'in paylaştığı bir gönderi ()

Galatasaray'dan başsağlığı mesajı
Galatasaray Kulübü, Fatih Terim'in kayınvalidesi Rezan Meral Aksu için başsağlığı mesajı yayınladı.


Son yolcuğuna uğurlandı
Zincirlikuyu Camii'ndeki cenaze törenine, Terim ve ailesi ile yakınlarının yanı sıra, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaraylı yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, sarı-kırmızılı formayı giymiş olan Hakan Balta, Arda Turan ile iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi
Terim ve ailesi, tören öncesi tek tek taziyeleri kabul etti. Rezan Meral Aksu'nun cenazesi, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.