BIST 8.728
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,72
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'i çıldırtan fotoğraf! Görünce küplere bindi

Adı Galatasaray ile anılan Yusuf Erdoğan'ın henüz resmi imzayı atmadan sarı-kırmızılı formayı giymesi teknik direktör Fatih Terim'i kızdırdı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’den düşen Bursaspor’da yaprak dökümü devam ediyor. 2 sezon önce 1 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’dan transfer edilen Yusuf Erdoğan, yeşil beyazlı kulüp ile vedalaşmaya hazırlanıyor.

26 yaşındaki oyuncunu sarı-kırmızılı formayla çektirdiği fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı toplarken Florya'da ortalık karıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Yusuf Erdoğan'ın sarı-kırmızılı formayı giyip poz vermesine kızdı.

Askerlik sonrası imza
Bursaspor Kulübü’nde daha önceden birikmiş 2.4 milyon liralık alacağı bulunan genç futbolcu, buna yönelik ihtarname çekerken; ödemenin yapılmamasıyla birlikte serbest kaldı. Şu an vatani görevini yapan ve bu hafta tezkere alacak olan genç futbolcunun dönüşte Galatasaray'a imza atması bekleniyor. 

57 maçta 4 gol 7 asist
Bursaspor’da 57 maça çıkan Yusuf Erdoğan, 4 gol atıp 7 de asist kaydetti. Yeşil beyazlı kulüpteki ilk zamanlarında performansıyla tepki çeken genç futbolcu, daha sonrasındaki grafiğiyle birlikte ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak
Foto Galeri Bombayı Portekizliler patlattı! İki yıldız Fenerbahçe'de buluşacak Galeriye Gözat