BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Fatih Portakal da Ekrem İmamoğlu'nun tatilini doğru bulmadı

 İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Elazığ'daki deprem bölgesinden Erzurum Palandöken'e giderek tatil yapması eleştirileri de beraberinde getirdi. , İmamoğlu'nun tatilini yanlış bulanlar arasında Fatih Portakal da var...

Abone ol

Portakal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatil fotoğraflarını paylaşmasını doğru bulmadığını söyledi.İmamoğlu, zil takıp oynamadığını spor yaptığını ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini dile getirip kendini savundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştirenler arasına, FOX spikeri Fatih Portakal da katıldı.

Doğru bulmuyorum, aile içinde yaşamalıydı

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Portakal, "Korkak ve cesaretsiz insanların az olmadığı bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki! İmamoğlu’nun depremin hemen sonrası tatil fotolarını paylaşmasını ben de doğru bulmuyorum. Aile içinde yaşamalıydı." dedi.

İmamoğlu'nun gereksiz tatil fotolarından ziyade bunları sorabilirsiniz

Portakal, sözlerine şöyle devam etti: "Ancak ülkede onun tatilinden önce ve ziyade hesap sorulması gereken makamlar var. O makam da sorumluluk sahibi olup, gorevlerini yerine layıkıla yerine getirmeyenler: İktidar. Deprem paraları ne oldu onu sormalısınız, deprem icin ne yaptınız ne yapıyorsunuz sorusunu sorabilirsiniz, Kızılay’ı komisyoncu gibi kullanan ahlaksızlığın nedenini sorabilisiniz.

Yakıtta ÖTV artışını sual edebilirsiniz

FETÖ kumpasının önemli yasalarindan birinin altında imzası bulunan iktidar mensuplarına bunu neden yaptınız sorusunu sorabilirsiniz. Sayıştay raporlarındaki yolsuzlukları sorabilirsiniz? TCDD’nin fahiş hızlı tren zammını sorabilirsiniz? Yakıtta ÖTV artışını sual edebilirsiniz.

Kanal İstanbul’u tartıştırmayıp...

Kanal İstanbul’u tartıştırmayıp neden dayatıyorsunuz diye sorabilirsiniz? Bakana, İstanbul depremi ile ilgili ciddi senaryolarınız nedir cümlesine açıklık getirmesini isteyebilirsiniz. Daha fazlasını da hatırlayıp sorabilirsiniz.

Aslında İmamoğlu’nun gereksiz tatil fotolarından ziyade bunların peşine düşüp hesap sorabilmelisiniz. Tabii bunları da sorabilecek cesarete sahipseniz.."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
 Ekrem İmamoğlu tatil eleştirileri için bakın ne dedi
Foto Galeri  Ekrem İmamoğlu tatil eleştirileri için bakın ne dedi Galeriye Gözat