BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fatih Altaylı'dan Volkan Demirel'e sert sözler: Nah alırsın dağ başı mı burası?

Fatih Altaylı, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Trabzonspor maçının ardından kondisyoner Gökhan Kandemir hakkındaki sözleriyle ilgili ''Sporcu bu lafı etmez ya. Hani çok kızarsın, küfredersin bir şey demem. Öbürü mafya jargonu. Nah alırsın! Kimi alıyorsun Volkan? Dağ başı mı burası?'yorumunda bulundu.

Abone ol

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Emin Çağlar'ın moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair yorumlar yaparken Volkan Demirel'in, Trabzonspor maçından sonra yaptığı açıklamaları masaya yatırdı.

Volkan Demirel'i yerden yere vuran Altaylı, “Volkan Demirel bunu hep yapıyor. Ben de eleştiriyorum ‘Sen mafya babası mısın’ diye. Volkan lafa başladı mı ‘Alırım’ ile başlıyor. ‘Evden alırım, karının koynundan alırım, otobüsten alırım’ falan. Sporcu bu lafı etmez ya. Hani çok kızarsın, küfredersin bir şey demem. Öbürü mafya jargonu. Nah alırsın! Kimi alıyorsun Volkan? Dağ başı mı burası? En güzel yanıtı Trabzon Başkanı verdi. ‘Gel al bakalım, kim kimi alıyor’ diye.”

Volkan Demirel neler söylemişti?

''Biz kendi haline düşmüş bir takımız ama kendi durumumuz bizi ilgilendirir, bize kimse dil uzatamaz. Herkesin haddini bilmesi gerekir. Trabzonspor'un analizcisi midir nedir, soyunma odasına giderken bana arkamdan laf söylüyor. Gelsin benden özür dilesin. Yoksa ben otobüsten alıp ona özür diletmesini bilirim. Burası Fenerbahçe! Herkes haddini bilecek! Herkes haddini bilsin. Fenerbahçe'ye kimse dil uzatamaz! Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Biz kendi halimize düştük diye kimse bu kulübe dil uzatamaz. Herkes haddini bilecek."

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Volkan Demirel'in sözlerinden sonra A Spor'a telefonla bağlanmış ve Fenerbahçe'nin file bekçisine canlı yayında yanıt vererek şu ifadeleri kullanmıştı;

Ahmet Ağaoğlu: Onu analar daha doğurmadı

"Trabzonspor otobüsünden biri adam almaya kalkarsa, çok farklı şeylerle karşılaşabilir. Bunu söyleyen kendine baksın. İki maç oynandı ve olay çıkmadı diye buna içerledi herhalde. Böyle bir oyuncuyu ne kendi takımımda, ne de başka takımda istemem. Biletini keserim. Trabzonspor'un otobüsünden adam aldırmak kimsenin haddine değil, analar daha doğurmadı onu.''