BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  GÜNCEL

Faruk Sürenden Polata taş

Galasataray camiası hayal kırıklığı yaşıyor. Bu duruma depki gösteren eski başkan Süren Polat'a gönderme yaptı.

Abone ol

Faruk Süren, "Bu yıl Galatasaray ligi en fazla üçüncü tamamlayacak. Geçen sezonki beşincilikle kıyaslarsak bu da bir başarı" dedi.

İzmir'de 1912 Karşıyaka Derneği'nin düzenlediği "Yüzyıllık çınarların efsaneleri buluşuyor" adlı toplantıya yeşil-kırmızılı kulübün sembol başkanlarından İbrahim Koç'la birlikte konuşmacı olarak katılan Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, yönetime göndermelerde bulundu.  

Hilton Oteli'nde organize edilen toplantıyı Karşıyaka Başkanı Coşkun Keskiner, yöneticiler ve çok sayıda konuk takip etti.

Galatasaray'da 1996-2001 yılları arasında başkanlık görevini yürüten, döneminde UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazanma mutluluğu yaşayan Süren, toplantının soru cevap bölümünde çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün bu sezon Avrupa'dan erken elenmesinin sürpriz olmadığını belirten Süren, "Strateji noksanlığı yüzünden bu hale gelindi. İyi oyuncular alındı, ama bunlar takıma göre seçilmedi. Günlük tartışmalara son vermek için takviye yapıldı. Tartışılan Hollandalı Teknik Direktör Rijkaard, genç neslin önemli isimlerinden. Tenkit olacak ama aksaklıklar yüzünden teknik adam tartışılıyor. Teknik direktörlerin başarı için iyi motive edilmeleri şart. Bunun için de yönetimin homojen olması gerekli. Ben görevde olsaydım Fatih Terim'le çalışıyor olurdum. Terim'le çalışmak kolay değil ama at yarışında da uysal atlar yarış kazanamaz" dedi.