BIST 10.083
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.438,13
HABER /  GÜNCEL

Kasete ilişkin en korkunç iddia

Kaset skandalına ilişkin çok şey yazıldı, çizildi. Görüntüleri kimin çektiğine dair yapılan tartışmalar 6 gündür sürüyor.

Abone ol

Kamuoyunda dillendirilen senaryolardan biri de görüntüleri Nesrin Baytok'un eşi Can Baytok'un kayda aldığı. Baytok bu ağır iddiayı cevaplamaya gerek bumzakken, kasedi 'iğrenç bir komplo' olarak niteliyor.

İnternet sitelerinde dolaşan bu iddiaya ilişkin şu ana kadar açıklama da yapılmadı. Can Baytok'un da bu yönde bir beyanatı olmadı..

İddia şöyle: “Kasette Can Baytok parmağı var. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'un yatak odası görüntülerini kayda alan kişi Can Baytok'tur.”

O EVİ SINIRLI SAYIDA KİŞİNİN BİLDİĞİ İDDİASI

Görüntülerin otel odasında olmadığı izlenimi vermesi bu iddiayı dile getirenlerin temel dayanağı. Sabah gazetesinde yer alan haberde evin Oran semtinde bir milletvekiline ait olduğu ve burayı sınırlı sayıda kişinin bildiği belirtiliyor.

Kocasının bilişim sektöründe çalışması nedeniyle çekimi ustaca yaptığı yine bu korkunç iddianın ayrıntıları olarak dile getiriliyor.

BAYTOK: İĞRENÇ KOMPLO

Nesrin Baytok da "iğrenç bir komplo" diyor. Bazı medya kuruluşlarına konuşan Baytok, "Eşim Can bu süreçte en büyük sınavı veren kişi oldu. Aile olarak kenetlenmiş durumdayız." dedi.

Eşinin ticari krizde olduğunu saklamayan Baytok, "Aile olarak bu sıkıntıları göğüslüyoruz. Biz bunların da üstesinden geleceğiz." diyerek eşine arka çıkıyor.