BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,11
ALTIN 2.472,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayıp Öğretmen her yerde aranıyor

15 Mart'ta arkadaşlarıyla gittiği piknikten dönerken kaybolan öğretmen Mehmet Ali Örkmez'i arama çalışmaları Bilecik ve Sakarya sınırında sürdürülüyor.

Abone ol

4 yıldır Mihalgazi İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Mehmet Ali Örkmez (30), 4 arkadaşıyla birlikte Sakarılıca bölgesinde pikniğe gitti.

Dönüşte arkadaşının kullandığı otomobil bir kayaya çarpınca Örkmez oturduğu lojmana yakın olan bölgede arkadaşlarıyla vedalaşıp evinin yolunu tuttu.

Ancak Örkmez, esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Cep telefonu kapalı olan Örkmez'in kaybolduğu bölgeden itibaren Sakarya Nehri'ni takip ederek arama çalışması başlatıldı.

Eskişehir Sivil Savunma ekipleri, Bilecik'in İnhisar bölgesine kadar, Bursa'dan Bilecik'e giden sivil savunma ekipleri de karşı yönden Sakarya sınırına kadar arama çalışması yaptı. Ancak jandarma ekiplerinin de katıldığı çalışmalardan bir sonuç elde edilemedi.

Aile fertleri Mehmet Ali Örkmez'in kaybolmasıyla perişan olurken, kardeşi Mustafa Örkmez, "Ağabeyim kendi halinde bir insandı. Hiçbir yerle bağlantısı yoktu. Tüm arkadaşlarıyla görüştük ama bir netice yok. Kaçırılmış da olabilir. Şu anda her şeyi göz önünde bulundurmak gerekir" diye konuştu.