BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  GÜNCEL

Kardeşinin tavanda asılı buldu!

Kardeşinin sevgilisi aradı, 'bir tuhaflık var' dedi. O da koşa koşa birlikte yaşadıkları çadıra gitti. Korkunç manzarayla orada karşılaştı.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde inşaat işçisi 16 yaşındaki Yakup Yamaner, kız arkadaşına telefonda, "Seni seviyorum, beni unutma, çok uzaklara gidiyorum, elveda" dedikten sonra kaldığı çadır koğuşta kendisini asarak yaşamına son verdi.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında, Torba Mahallesi'nde meydana geldi. Van'ın Özalp İlçesi'nden, yakalaşık 2 ay önce inşaat işçisi ağabeyi Hikmet Yamaner'in yanına çalışmaya gelen Yakup Yamaner, mesai bitiminden iki saat önce, kaldığı çadır koğuşa geldi.

Yakup Yamaner burada, kız arkadaşı 15 yaşındaki A.D.'ye telefon açtı, "Seni seviyorum, beni unutma, çok uzaklara gidiyorum, elveda" dedi. Telefonu kapatan Yamaner, elektrik kablosu ile çadırın tavanındaki demire kendisini asarak yaşamına son verdi. Durumdan şüphelenen A.D., erkek arkadaşının ağabeyi Hikmet Yamaner'i arayarak haber verdi. Hikmet Yamaner de kardeşi Yakup'u aradı, ancak cevap aladı. Çadıra giden Hikmet Yamaner, kardeşi Yakup'u tavana asılı olarak bulunca sinir krizleri geçirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Yakup Yamaner'in cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cama yumruk atınca eli kesilen Hikmet Yamaner de hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Himet Yamaner, "Neden bunu yaptı, anlayamadım. Hiçbir sıkıntısı, derdi yoktu. Kız arkadaşı ile aralarında geçeni bilmiyorum, çok üzgünüm, ciğerim gitti" dedi.