BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

Polis okulda böyle silah çekti

Çocuğunu tuvalete almayan hademe polis olan babanın hışmına uğradı. İkilinin kavgası kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

Ankara Mamak'ta Serdar S. isimli polis memuru, oğlunun devam ettiği İlköğretim Okulu'nu basarak, temizlik işçisi Ahmet Korkmaz'ın başını beylik tabancasının kabzasıyla yardı. Tabanca kabzası ve tekme tokatla polis memurundan dayak yiyen Korkmaz, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na yansıyan ilginç olay Mamak Oğuz Kaan İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.

HİZMETLİ TUVALETİ KAPATINCA

İddiaya göre, 11 yaşındaki ilköğretim 4. sınıf öğrencisi A.S., okul dağıldıktan sonra arkadaşlarıyla bahçede top oynadı. Bu sırada arkadaşıyla çarpışan küçük çocuğun kafası hafif şekilde şişti.

Çocuklar daha sonra okulun tuvaletine girmek istedi. Temizlik yapan hizmetli Ahmet Korkmaz, okul kapalı olduğu gerekçesiyle öğrencilerin tuvaleti kullanmasını engelledi.

MERMİYİ NAMLUYA SÜRDÜ

Bir süre sonra eve giden A.S.'nin ailesi çocuğun kafasındaki şişliği gördü. A.S., polis babası Serdar S.'ye kafasına hizmetli Korkmaz'ın vurduğunu söyledi. Olaya öfkelenen polis baba, yanına beylik tabancasını alarak okulu bastı.

KABZAYI KAFASINA VURDU

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, Korkmaz'ın üzerine yürüyen polis memuru belinden tabancasını çıkararak mermiyi namluya sürdü. Korkmaz'ın kollarını tutmaya çalışan Serdar S., silahın kabzasıyla hizmetlinin kafasına vurdu. Kanlar içinde kalan hizmetli başka bir odaya kaçtı. Küfürler yağdıran polis daha sonra okuldan ayrıldı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Ankara Hastanesi'ne kaldırılan hizmetlinin kafasında 6 cm büyüklüğünde yarık olduğu tespit edilerek dikiş atıldı. Olayın ardından Korkmaz, savcılığa suç duyurusunda bulunarak güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri teslim etti.

Olayla ilgili okulda başlatılan soruşturmada ifadeleri alınan diğer öğrenciler hizmetli Korkmaz'ın kafalarına vurmadığını, sadece kendilerini kovaladığını söylediler.