BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,76
HABER /  SPOR

Evet Galatasaraydan teklif aldım

Galatasaray'ın yeni sezon için düşündüğü kaleci konuştu. Manisaspor'un başarılı file bekçisi teklif için ne dedi?

Abone ol

Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan, Galatasaray Kulübü'nden resmi teklif aldığını ancak son kararı kulübünün vereceğini söyledi.

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği ve Manisaspor'a resmi teklifte bulunduğu Manisaspor'un genç kalecisi Ufuk Ceylan, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan gelen transfer teklifini doğrulayan Ufuk, gönlünün Sarı - kırmızılı takımda olduğunu açıkladı.

''GALATASARAY'DA FORMA GİYMEK İSTERİM''

Üç yıl önce Altay'dan Manisaspor'a transfer olan, bu sezon 30 maçta 2700 dakika sahada kalan Ufuk, sergilediği başarılı performansla Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alındı.

Bu başarıda Manisaspor'un büyük katkısı olduğunu dile getiren 23 yaşındaki file bekçisi, kulübüne borcunu ödeyerek ayrılmak istediğini belirterek, ''Şuan kulübümle 1 yıllık sözleşmem bulunuyor. Galatasaray'dan transfer teklifi aldığım doğru. Ben elbetteki böylesine büyük bir takımda forma giymek isterim. Ancak son sözü kulübüm söyleyecektir. Manisaspor'un üzerimde emeği çok büyük. Ama dediğim gibi bu transferde son kararı ben vermeyeceğim.'' dedi.