BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  GÜNCEL

ATV Haberde şok haber

Ali Kırca'nın gidişiyle bir türlü toparlanamayan ATV Haber'de deprem yaşandı. Kozluklu'ya tebligat az önce yapıldı.

Abone ol

ATV Haber'de deprem yaşanıyor. Anchorman Fuat Kozluklu'nun bileti kesildi. Kozluklu dün akşam son bültenini sundu. Bu akşam haberleri Şebnem Çınar sunacak.

REYTİNGLER SÜRÜNÜYORDU

Gazeteciler.com'un özel haberine göre; ATV haberde depremin ayak

SPOR SERVİSİ ZIPLADI 

Kozluklu'nun gönderilmesinin ardından ATV spor servisiyle ilgili bir dedikodu ortalıkta dolaşmaya başladı. Selçuk Manav'ın başında olduğu spor servisinin cuma günü işine son verileceği öne
sürüldü.

Gazeteciler.com'un ulaştığı Selçuk Manav ise dedikoduları yalanladı ve
"Yok böyle bir şey" dedi...

sesleri bir süredir duyuluyordu. Mehmet Barlas'tan devraldığında zaten düşük olan reytingler Kozluklu'nun anchormanlik yaptığı bir sene boyunca anlamlı bir yükseliş göstermedi. ATV Haber sürekli büyük kanallar arasında en sonuncu oldu.

ALİ KIRCA GELECEK İDDİASI

Ali Kırca'nın Show Haber'deki rahatsızlığının gündeme gelmesiyle Kozluklu'nun 'gidici' olduğu iyice belli olmaya başlamıştı. Yine Gazeteciler.com'un ortaya çıkardığına göre Show Haber'den parasını alamayan Ali Kırca eski yuvası ATV ile flörte çoktan başladı... Ali Kırca  ekibiyle birlikte yeniden ATV'ye dönmek istiyor ancak Fuat Uğur Kırca'nın tek gelmesi konusunda ısrar ediyor, ekibini istemiyor.

ATV YÖNETİMİ DEFNE SAMYELİ İLE DE GÖRÜŞÜYOR

Ayrıca ATV yönetiminin aklında o koltuğa oturtacak 'güzel' bir isim daha var. Kanal Ali Kırca haricinde Defne Samyeli ile görüşmeleri sürdürüyor.

KOZLUKLU'YA YOL VERİLDİ

Bu iki görüşmeden olumlu sinyaller alan ATV Haber Genel Yayın yönetmeni Fuat Uğur dün yönetimle yaptığı toplantı sonrasında Kozluklu'nun biletini kesti.

Kozluklu'ya ise tebligat az önce yapıldı. atv Haber'i bu akşam Şebnem Çınar Küçük sunacak. Haftasonu haberlerini de öğlen bültenini sunan Aslıgül Atasagun sunacak.