BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  SPOR

Yıldırımın istediği hoca

Aragones'in yerine hoca aranıyor. Aziz Yıldırım'ın gönlündeki adayı belli. Roma'ya da bu yüzden uçtu..

Abone ol

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in yerine kimin geleceği tartışılırken, Başkan Aziz Yıldırım'ın gönlündeki ismin İtalyan Spalletti olduğu öğrenildi.

Lig Tv'nin haberine göre; İtalyan teknik adamlara olan beğenisi herkes tarafından bilinen başkan Yıldırımın'ın Spalletti'yi takımın başına getirmek için hiç bir fedekarlıktan kaçırmayacağı da ileri sürüldü.

Son yıllarda Roma'daki üstün başarısı nedeniyle Avrupa'nın bir çok büyük kulübü tarafından istenen Spalletti için Juventus'un da devrede olduğu ve bu nedenle bu transferin gerçekleşme şansının zayıf olduğu ileri ifade edildi.
Şampiyonlar Ligi finali için Roma'ya gidecek olan Başkan Aziz Yıldırım ile Sarı-Lacivertli yöneticilerin Spalletti için zemin yoklayacağı da iddialar arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Bilica ile protokol imzaladığı ve Brezilyalı yıldızın Cumartesi günü Sivasspor'un Galatasaray ile oynacağı lig son maçının ardından İstanbul'da kalarak, resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin ayrıca devre arasında anlaşmaya vardığı Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün'le de önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağı belirtildi.