BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,32
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eve giren hırsızı tek cümleyle kaçırttı! Yatak odasında ilginç diyalog

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KAYSERİ'de kanser hastası vatandaş, evine giren hırsızla karşılaştı, asıl ilginç olan olay bundan sonra vuku buldu. Ev sahibinin 'sende varsa bize ver' şeklinde para istemesi üzerine hırsız balkondan kaçıp gitti.

Abone ol

İlginç olay Efeler İlçesi Kemer Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 5 yıldır kanser tedavisi gören ve bu süreçte elde avuçta ne varsa satan Ahmet-Şükran Özkan çifti, sabaha karşı evin yatak odasından gelen gürültü ile uyandı.

Hırsızdan para isteyince...
Eve hırsız girdiğini fark eden ev sahipleri çalınacak bir şeyleri olmayınca hırsızın kendilerine zarar vermesinden endişe edip ışıkları yakarak “Evde çalınacak hiçbir şeyimiz yok. Varsa siz bize yardımcı olun” diye seslendiler. Ev sahibinin kendisinden yardım istediğini duyan hırsız penceren kaçarak ortadan kayboldu.

Evde yaşanan gürültü üzerine komşuların ihbarı ile binaya gelen polis ekipleri hırsızın parmak izini tespit etti.

"Bize yardım etmesini istedik"
Yaşadıkları korku dolu anları anlatan kanser hastası Ahmet Özkan ve eşi Şükran Özkan, “Eşim rahatsız olduğu için dinleniyordu. Ben de mutfakta çalışıyordum. Bir anda yatak odasından sesler gelmeye başladı. Korktuğum için önce sanki gürültüyü kedimiz çıkarıyormuş gibi davranıp eşimi uyandırdım. Hırsızın bize zarar vermesinden endişe edip elimize oklava ve bıçak aldık. Yatak odasında eşyaları karıştırırken kapıyı açtık. Kendisine ekonomik durumumuzun çok kötü olduğunu ve dün gittiği gündelik olan 200 TL’nin dışında çalınacak hiçbir şeyimizin olmadığını söyleyip aç ise doyurabileceğimizi aksi halde kendisinin bize yardım etmesini söyledik. Ne yapacağını bilmeyen 30 yaşlarındaki hırsız elimizdeki bıçağı da görünce geldiği penceren atlayıp gitti” diyerek yaşadıkları ilginç olayı anlattı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
En ucuz sıfır otomobiller! Temmuz ayı güncel sıfır araç fiyatları; 2022 geniş liste
Foto Galeri En ucuz sıfır otomobiller! Temmuz ayı güncel sıfır araç fiyatları; 2022 geniş liste Galeriye Gözat