BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.401,02
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.bölüm Hızır'ın yeni planına bakın

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gösteren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.bölümde neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüne bakalım.

Abone ol

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde nefesler tutulacak. Ekranların soluksuz izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 78.bölüm Hızır ve Ekrem karşı karşıya.

Hızır Çakırbeyli'nin düşmanları hem içeriden hem dışarıdan saldırıya geçmişlerdir. Bir yanda aileyi içeriden bitirmeyi amaçlayan Ekrem, diğer yanda tehditleriyle korku salmaya çalışan gözü kara Mürsel. Tehlikenin nereden geleceği belli olmayan bu zamanlarda Hızır'ın sevdiklerini korumak adına herkesten bir adım önde olması gerekmektedir. Bunun için ona oyun kuranların zaaflarının peşine düşecektir.

Kendini bir yalana kaptırıp tüm ailenin yüzünü yere eğen Hızır Ali'nin zaafı Ceylan'ın resmen devletten uzaklaştırılmasına yol açmıştır.Ailenin başına gelebilecek olası felaketlerin önlenmesi için herkes elini taşın altına koymaya hazırdır. Şahsi meselelerin ticaretini etkilemesine izin vermeyecek olan Ünal Kaplan'a göre ise bir cenaze daha görmeden bir düğün olması gerekmektedir.