BIST 10.094
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.409,65
HABER /  GÜNCEL

Anthony Rapp kimdir 14 yaşında Kevin Spacey tarafından taciz edildi

Kevin Spacey'in özür dileyerek yaptığı açıklama sonrası Anthony Rapp merak ediliyor. 14 yaşında Kevin Spacey tarafından tacize uğradığını söyleyen Anthony Rapp kimdir nereli kaç yaşında? Anthony Rapp filmleri haberimizde.

Abone ol

Kevin Spacey'in dün yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Gay olduğunu açıklayan Kevin Spacey'in eşcinsel hayatı herkes tarafından ilgiyle karşılandı. Fakat o açıklamada bir detay daha vardı. O da 14 yaşında Kevin Spacey tarafından tacize uğradığını söyleyen Anthony Rapp.

Aktör Anthony Rapp’in Kevin Space hakkında tecavüz iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Rapp, Buzfeed’e yaptığı açıklamada 1986 yılında henüz 14 yaşındayken Spacey’nin evine gittiğini ve ünlü aktörün kendisini yatağa yatırarak üzerine çıktığını iddia etti. Rapp, olay yerinden kaçtığını ancak yaşananları kimseye anlatmadığını ifade etmişti. Akıl Oyunları adlı filmde adından söz ettiren ABD'li oyuncu Rapp son dönemde dizilere daha çok ağırlık verdi.

ANTHONY RAPP'TEN ÖZÜR DİLEDİ

Discovery dizinde rol alan aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken Spacey'nin kendisini 'baştan çıkarmaya çalıştığını' söylemiş ve ünlü aktörün bir partide sarhoş olduktan sonra kendisini bir yatak odasına götürmeye çalıştığını anlatmıştı.

O dönemde 26 yaşında olan Spacey ise "İçtenlikle söylemeliyim, böyle bir olayı hatırlamıyorum. 30 yılı aşkın süre önce yaşanmış olmalı" dedi ve ardından da Anthony Rapp'ten özür diledi.

Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı sosyal medya yıkıldı

Kevin Spacey kimdir filmleri gay mi Türk rolü bomba

abd