BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34
HABER /  MAGAZİN

Dodan Özer kimdir nereli O Ses Türkiye birinci Hadise ile mi sevgili?

Hadise'nin takımında yer alan ve O Ses Türkiye 2017'de birinci olan Dodan Özer kimdir aslen nereli kaç yaşında? Dodan Özer'in Hadise ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde. Dodan Özer evli mi özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Abone ol

O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Dodan Özer'in Hadise ile aşk yaşaması iddiası magazin gündemini sarstı. Hadise henüz bu iddialara yanıt vermedi. Herkes Hadise'nin aşk yaşadığı iddia edilen Dodan Özer'i merak ediyor. Gelin hep birlikte bakalım.

Dodan Özer, O Ses Türkiye 2017 sezonunu en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Her performansında dinleyenleri kendine hayran bırakan ve yarı finale kadar gelmeyi başaran Dodan Özer, yarışmanın en büyük favorilerinden olarak gösteriliyor.

HADİSE'Yİ SEÇMİŞTİ

Dodan Özer, 38 yaşında. Asıl memleketi Muş’un Varto ilçesi olan yarışmacı, İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. Ailesinin İzmir'e yerleşmesi sonrasında müzikten kopmadı ve müzik tutkusuna devam etti. Dodan Özer 1997 yılında Murat Öztürk ile Dodan Project adlı grubu kurdu. İlk gün Ali Ekber Çiçek’e ait “Haydar Haydar” isimli parçayı seslendirdi. Bütün jüri üyelerini kendisine hayran bırakan yarışmacı seçimini Hadise’den yana oldu.

AŞK İDDİALARI ORTALIĞI SARSTI

Hadise kısa süre önce yaptığı açıklamada hayatında biri olduğunu söylemişti. Popçunun dün sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraf ‘Yoksa gizli sevgili Dodan mı?’ sorusuna neden oldu.

Hadise ve Dodan aşk mı yaşıyor!

Dodan Özer aslen nereli kimdir Dodan ne demek?