BIST 9.674
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.421,20
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 8.bölüm fragmanı bomba oyuncu herkesi çıldırtacak

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye perşembe günü 8.yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümde Barış'ın zengin olduğu sırrı Kiraz tarafından ifşa olurken işler iyice kızışacak. Bizim Hikaye 8.bölüm fragmanına baktığımız zaman eve sürpriz biri geldiğini görüyoruz.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 8.bölümüyle şok etkisi yaratacak. Çünkü Fikri'nin eşi çocukların annesi eve gelecek. Herkesin sinirlendiği olaya gelin yakından bakalım.

Bizim Hikaye yeni bölümüyle herkes merakla neler olacağını merak ediyor. Barış'ın zengin olduğu sırrı Kiraz tarafından ifşa ediliyor. Kiraz'ın bu sırrı ablası Filiz'e söyleyip söylemeyeceği merak edilirken başka bir olay daha ortaya çıkıyor. Fikri'nin eşi olan ve çocukları bırakıp giden anne eve geri dönüyor. İsmet'i almak için eve gelen anne bakalım bunu başarabilecek mi? 

BİZİM HİKAYE'DE NEFESLER TUTULACAK

Herkes merakla yeni gelen oyuncunun kim olduğunu merak ediyor. Çocukların annesi rolünü oynayacak olan oyuncu Esra Bezen Bilgin. İlk kez bir dizide oynayacak olan Esra Bezen Bilgin bakalım ne yapacak.