BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,21
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 2.bölüm fragmanı Oya her şeyi göze alıyor

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi çeken Ufak Tefek Cinayetler'de bu akşam nefesler tutulacak. Ufak Tefek Cinayetler 2.bölüm fragmanı haberimizde.

Abone ol

Hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler'de bu akşam nefesler tutulacak. Merve herkesi kontrol etmeye çalışırken Oya'yı kontrol edememesi işleri çığrından çıkaracak. Gelin hep birlikte 2.bölümde neler olacağına bakalım.

Merve Oya'dan kurtulabilmek için yeni intikam planları yapmaya başlar. İnsanları parmağında oynatmada bir sakınca görmeyen Merve bu kez Pelin'in üzerine oynar. Pelin'i dolduruşa getiren ve Taylan'ın Oya arasında bir şeyler olduğunu ima eden Merve planını harakete geçirir. İşte Ufak Tefek Cinayetler ikinci bölüm fragmanı:

UFAK TEFEK CİNAYETLER REYTİNGLERDE NE YAPMIŞTI?

Ufak Tefek Cinayetler reytinglere iyi bir giriş yapmıştı. TOTAL sıralamada ikinci olan Ufak Tefen Cinayetler AB sıralamasında da ilk 10'a girmişti. Bakalım yeni bölümde Ufak Tefek Cinayetler ne yapacak?