BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  GÜNCEL

Adana'da FETÖ sanığı işadamının fabrikasında yangın

ADANA'nın merkez Seyhan ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle kentin semasını kara bulutlar kapladı. Yangın 2 saat sonra söndürülebildi. Fabrika FETÖ'den tutuklanan Hüseyin Nuri Çomu'ya ait .

Abone ol

Adana’da bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Fabrika FETÖ'den gözaltına alınıp tutuklanan Hüseyin Nuri Çomu isimli işadamına ait çıktı.

YANGININ ÇIKIŞ SEBEBİ BELLİ DEĞİL

Saat 07.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı mahallesinde bulunan Sunar Mısır Yağ Fabrikası'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi.

Hüseyin Nuri Çomu kimdir? Babasının adı FETÖ okuluna nasıl verildi?

 
2 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada büyük hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni, tamamen söndürüldükten sonra yapılacak incelemeyle ortaya çıkacak.

SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hızla büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

FABRİKA FETÖ ŞÜPHELİSİ İŞADAMINA AİT

Fabrikanın bağlı olduğu Sunar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, yaklaşık 1 yıl önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, daha sonra mahkemece tutuklanmıştı. Sonraki duruşmada tahliye edilen Çomu'nun tutuksuz yargılanması sürüyor.