BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye Filiz'in annesi Esra Bezen Bilgin kimdir bir ilk olacak

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye 8.yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Çocukların annesi rolünde göreceğimiz Fikri'nin eşi Esra Bezen Bilgin kimdir aslen nereli? Esra Bezen Bilgin evli mi özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'ye yeni transfer geldi. Çocukların annesi olan ve bipolar rahatsızlığı nedeniyle sık sık evi terk eden Esra Bezen Bilgin merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte Esra Bezen Bilgin'in hayatına bakalım.

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan dizisi Shamless'ın Türkçe uyarlaması olan Bizim Hikaye oyuncu kadrosuyla da ön planda. Fox TV ekranlarında sevenleriyle buluşan dizide, başrol oyuncusu Filiz'in (Hazal Kaya) annesi Monika ( Esra Bezen Bilgin) diziye renk katan karakterlerden biri.

Anne rolünü üstlenen Esra Bezen Bilgin, ilk defa bir dizi projesinde yer almaktadır.

ESRA BEZEN BİLGİN KİMDİR ?

1 Ocak 1973, Ankara doğumlu tiyatro ve sinema oyunucusu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1997 yılından itibaren İzmit Şehir Tiyatrosu'nda görev aldı ve pek çok oyunda oynadı. Ayrıca bağımsız prodüksiyonlarda ve Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da çeşitli oyunlarda rol aldı. 2004'te Reha Erdem'in yönettiği Korkuyorum Anne filmiyle sinema kariyerine başladı. 2013 yılında Kusursuzlar, 2014 yılında Silsile ve son olarak 2015 yılında Ana Yurdu filminde rol aldı. 2006 yılında Mehmet Ergen ile evli olan Esra Bezen Bilgin, ilk kez bir dizide yer alacak.