BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Eski dosttan büyük tehdit

Bursa'nın golcüsü Gökhan Güleç bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçı için ilginç açıklamalar yaptı...

Abone ol

Bursaspor’un golcü oyuncusu eski Beşiktaşlı Gökhan Güleç, pazar günü sahalarında eski takımına karşı oynayacakları maça ayrı motive olduğunu belirterek, “Dört haftalık 3 puan hasretine Beşiktaş maçıyla son vermek istiyoruz. Bu maçta hocam bana görev verir ve oynarsam, eski takımıma gol atmayı çok istiyorum” dedi.

Fortis Türkiye Kupası grup maçında konuk ettiği Ankaragücü’nü 1-0 yenerek ikide iki yapan yeşil beyazlılar, kupa maçını unutup gözünü pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi.

Daha önce Beşiktaş’ta oynayan, şimdi ise Bursaspor için ter döken Bursalı golcü Gökhan Güleç, eski takımına karşı ayrı motive olduğunu söyledi. Gökhan Güleç, “Daha önce Beşiktaş forması giydiğim için bu maç benim açımdan ayrı bir önem taşıyor. Ben de bu karşılaşmaya ayrı motive oluyorum. Beşiktaş maçında hocam görev verirse ve forvette oynarsam eski takımıma gol atmayı istiyorum” dedi. Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki husumetin devam ettiğinin hatırlatılması üzerine de tecrübeli golcü, şöyle devam etti:

“Bursaspor taraftarları ile Beşiktaş taraftarları arasındaki husumet sürüyor. Ama biz futbolcuların bu konuda yorum yapması doğru olmaz. Bursaspor, küme düşüp 2 sezon sonra tekrar Süper Lig’e çıktığında, Beşiktaş’la Bursa’da oynadığı maçı 3-0 kazanmıştı. O maçta ben de Beşiktaş’ın ilk onbirinde görev yaptım. Gerçekten çok gergin bir atmosfer vardı. Maç için Yalova’dan itibaren polis konvoyu eşliğinde Bursa’ya gelmiştik. Bursa deplasmanları her zaman zordur. Ama şimdi ben Bursaspor için ter döküyorum. Arkadaşlarımla birlikte 4 haftalık galibiyet hasretimize Beşiktaş’ı yenerek son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz.”