BIST 10.329
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.449,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Esenyurt'ta kuyumcunun vatandaşların altınlarıyla kaçtığı iddia edildi

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

ESENYURT'ta vatandaşın iddiasına göre, 30 yıllık kuyumcu bir çok vatandaşın emaneten tuttuğu altınları alarak kayıplara karıştı. En son Pazartesi geldiği belirtilen kuyumcunun ne olduğu merak konusuyken mağdur vatandaşlar dükkan önünde bekledi.

Abone ol

Olay, Esenyurt'ta bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Vatandaşların iddiasına göre 30 yıllık kuyumcu vatandaşların para karşılığı aldığı altınlarını sakladı. Aylardır altınlarını alamayan vatandaşlar 2 gündür de açmayan kuyumcunun önünde bugün toplandı.

Kuyumcunun kaçtığını ileri süren yüzlerce vatandaş mağduriyetlerinin giderilmesini istedi. Binlerce liralık altının kuyumcuda olduğunu söyleyen vatandaşlar, telefonla da ulaşamadıklarını belirtti. 

"Çarşamba gel' dedi geldik ama yok"

Mağdur vatandaşlardan Cemile Yıldırım, bugün saat 11'de altınlarını almak için anlaştıklarını ancak geri dönüş olmadığını ifade ederek, "Haziran ayının 2'sinde geldim ödemeyi yaptım kendisine. O günden beri yok hazır değil dedi bana. 'Çarşamba 11'de gel' dedi geldik ama yok" dedi.

"Telefonları şuanda kapalı firari kimse nerede olduğunu bilmiyor"

Mağdur vatandaşlardan Mehmet Bozdağ ise, "Herkesi aynı şekilde dolandırıp kaçtılar. Adam yok piyasada. En son Pazartesi günü geldi o günden beri yok. Telefonları şu anda kapalı firari kimse nerede olduğunu bilmiyor. Ödeyeceğim dedi ama yalan millete sahte dekontlar atıyorlar" diye konuştu.

Yakın zamanda düğünü olduğunu ve büyük mağduriyet yaşadığını kaydeden Ömürcan Gültekin isimli vatandaş, "Düğün yapacaktım bize bugün dediler ama şu anda kimse yok" şeklinde konuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Oyuncu Beren Saat'ten olay açıklamalar: Terörist ilan edildim
Foto Galeri Oyuncu Beren Saat'ten olay açıklamalar: Terörist ilan edildim Galeriye Gözat