BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.397,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzurum esnafı İngilizce kursunda!

Bu yıl Erzurum'da düzenlenecek olan üniversiteler arası kış olimpiyatlarına hazırlık için esnaf İngilizce öğreniyor.

Abone ol

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 Universiade öncesinde, Taşhan esnafına yönelik İngilizce kursu düzenlendi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından 2011 Universiade öncesinde, Taşhan esnafına yönelik İngilizce kursu düzenlendi. Oltu taşı tespih ve turistik eşya satıcıları esnafına yönelik düzenlenen kursu tamamlayan esnaflara sertifikaları verildi.

İngilizce kursu hakkında bilgi veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Oltu taşı tespih ve turistik eşya satıcıları ile Taşhan esnafına yönelik olarak günde 2 saat olmak üzere 25 gün süreyle İngilizce kursu verildiğini belirterek, “Amacımız, 2011 UNİVERSİADE kapsamında şehrimize gelecek olan turist ve sporculara daha iyi hizmeti verebilmek. Tespih ve turistik eşya satıcıları ile çalışan personel kursa başvurabilecek. Bu kursu esnafımızı sıkmadan, işlerini aksatmadan yapacağız. Tam olarak İngilizce konuşmasalar da hiç olmasa gelen misafirlere Hoşgeldiniz diyebilecek, turisti anlayabilecek, kendi meramlarını anlatabileceklerdir. Sınıflarımız 25 kursiyerden oluşturarak ve 25 kişi başvuru yaptığı zaman İngilizce kursumuz hemen açılacaktır"dedi.