BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şırnaklı öğrencilerden örnek davranış

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, minik öğrenciler köyde bulunan yaşıtlarına yardımda bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

Abone ol

Silopi Nene Hatun Anaokulu öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Kavallı İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine kırtasiye malzemesi, temizlik malzemesi ve oyuncakların bulunduğu yardım kolilerini kendi aralarında seçtikleri 4 temsilci arkadaşları ile gönderdiler.

Minik öğrencilerin yardım etkinliğine Silopi ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vehbi Özdemir ve Nene Hatun Anaokulu Müdürü Deniz Doğan da eşlik etti.

Nene Hatun Anaokulu öğrencileri beraberlerinde getirdikleri yardım malzemelerini kendi elleri ile yaşıtlarına dağıttı. Oyuncak ve hediyeleri alan minik öğrencilerin mutluluk ve sevinçleri ise görülmeye değerdi. Kavallı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmeni Gülnaz Yeşildağlar, yardımları gerçekleştiren Nene Hatun Anaokulu'na teşekkür etti. Yeşildağlar, "Nene Hatun Anaokulu, anasınıfımızın eksikliklerini bir şekilde öğrenmiş ve yardımda bulunmak istemişlerdi. Kardeş okul projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte okulumuza birtakım hediyeler getirdiler. Burası bir köy okulu olduğu için imkanları çok az. Ondan dolayı Nene Hatun Anaokulu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Nene Hatun Anaokulu Müdürü Deniz Doğan ise kardeş okul olarak seçtikleri Kavallı İlköğretim Okulu Anasınıfına yaptıkları yardımın öğrenci ve ailelerin duyarlılığı ile gerçekleştirildiğini ve bu yardımlardan dolayı da mutlu olduklarını dile getirdi.