BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erzincanspor lige galibiyetle başladı

Bölgesel amatör ligde top koşturan Erzincanspor, ligin ilk mücadelesinde kendi sahasından 3 puanla ayrıldı.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu’nca bu sezon ilk kez başlatılan Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Erzincanspor kendi saha ve seyircisi önünde Muş Şekerspor’u 3-1’lik skorla yenerek lige galibiyetle başladı.

2010-2011 sezonu deplasmanlı bölgesel amatör lig 1. grupta mücadele eden Erzincanspor 13 Şubat Şehir Stadı’nda Muş Şekerspor’u ağırladı.
Recep Kocabaş’ın yönettiği Erzincanspor Muş Şekerspor karşılaşması kırmız siyahlı takımın 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun kuran Erzincanspor aradığı golü 36. dakikada kaptan Gökhan’ın ayağından buldu. Maçın ilk yarısı 1-0’lık Erzincanspor galibiyetiyle biterken ikinci yarıya da hızlı başlayan Erzincanspor maçın 49. dakikasında Ahmet’in attığı gol ile skoru 2-0’a taşıdı.

Şekerspor Mahir'le gol buldu

Konuk takım Muş Şekerspor ikinci golden sonra toparlanarak 55. dakikada Mahir’in attığı golle durumu 2-1 yaptı. Erzincanspor yediği golden sonra daha organize ataklar geliştirerek ve rakip takım Şekerspor kalesinde pozisyonlar üreterek aradığı 3. golü 79. dakikada Volkan’ın ayağından bularak skoru 3-1’e taşıdı. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Erzincanspor Muş Şekerspor karşısında galip gelerek Bölgesel Amatör Lig 1. grup ilk haftasına 3 puanla başlamış oldu.

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Erzincanspor Başkanı Salih Kara, lige galibiyetle başlamanın kendileri için çok iyi olduğunu ifade ederek “Yeni bir takım kurduk ve futbolcularımız sahada galibiyet için ellerinden geleni yaptılar, hepsini kutluyorum skor bizi memnun etti ama oyun olarak çokta iyi değildik ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağımıza inanıyorum” dedi.

İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız

Teknik Direktör Sait Şahinoğlu ise maç sonunda yaptığı açıklamada ilk maça galibiyetle başladıkları için mutlu olduğunu ifade ederek “İlk maç bizim için önemliydi kendi sahamızda galibiyetle başlamak bizim için mutluluk veren bir durum, takımızın yeni bir takım ilerleyen haftalarda daha da iyi olarak Bölgesel Amatör Lig’de gurubumuzda en iyi yerlere geleceğiz"dedi.