BIST 10.206
DOLAR 32,34
EURO 34,89
ALTIN 2.378,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

10.10.10 tarihinde evlendiler

Kuşadası'nda tarihi tesadüfü fırsat bilerek 9 ayrı çift bugün dünya evine girdi

Abone ol

3 ayrı çiftin nikahı ise Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından kıyıldı.

Başkan Altungün, 10.10.10 tarihinde nikah kıyan çiftlere günün anlamını belirten plaket hediye etti.

Kuşadası'nda evliliklerini unutulmaz kılmak isteyen vatandaşlar aylar öncesinde 10.10.2010 tarihine nikah için randevu aldı. Kuşadası Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvuran Engin Tüfekçioğlu-Seçil Çelikel, Murat Şen- Derya Ulaşan, Alper Külük-Simla Taneri, Demet Yalvaç-Ergün Acar, Yunus Kahveci-Burcu Yurttaş, Tekin Çelik-Sevilay Harmandaroılu, Kemal Dcakoılu-Merve Biçer, Deniz Atar-Abdülgafur Dereal ve Ecem Sinan-Numan Şekerci sırayla ceşitli otel ve eğlence yerlerinde gerçekleştirilen törenlerle nikah kıyıp, dünya evine girdi. Öğretmenevi'nde evlenen Demet Yalvaç-Ergün Acar, Cengizhan Otel'de evlenen Yunus Kahveci-Burcu Yurttaş ve Ömer Tatil Köyü'nde evlenen Deniz Atar-Abdülgafur Dereal'in nikahları Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından kıyıldı. Başkan Altungün, hem kendi nikah kıydığı 3 çifte hem de Kuşadası'nda dünya evine giren diğer 6 çifte, "10.10.10 Anısına" isimli plaket hediye etti. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, çiftlerin evlenme tarihlerinin daha kolay akılda
tutulması için bugünü tercih ettiklerini belirterek, "Evliliklerini unutulmaz hale getirmek isteyen çiftler akılda daha kolay kalması sebebi ile bugünü tercih etmişlerdir. Yaşam boyu birlikteliklerinin ilk gününde çok anlamlı bir tarihte evleniyorlar. Bugün evlenen tüm çiftleri, 10.10.10 gününün yaşamlarında şans ve uğur getirmesi dileğimle kutluyor ve mutluluklar diliyorum" dedi.


10.10.2010 tarihinde evlenen Demet Yalvaç-Ergün Acar ve Yunus Kahveci-Burcu Yurttaş isimli çiftler, aylar öncesinden bugünü belirlediklerini dile getirerek, "Bugün evlenebilmeyi çok önceden kararlaştırmıştık. Bu kadar yoğun ilgi olacaıını beklemiyorduk. Unutulmaz tarih artık herkesin dilinde dolaşacaktır diye tahmin ediyoruz. Bu özel tarihler az kaldı. Bizler gibi, bu tarihte evlenecek çiftlere mutluluklar diliyorum" diye konuştular.