BIST 10.226
DOLAR 32,34
EURO 34,79
ALTIN 2.389,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Otomobil ile panelvan kafa kafaya girdi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, iki otomobil ve bir kepçenin çarpışması sonucu meydan agelen kazada 8 kişi yaralandı.

Abone ol

Bayraklı'da iki otomobil ve bir kepçenin karıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazaya karışan araçlardan birinin piknikten dönen bir aileye ait olduğu öğrenildi.

Kaza, 7020 sokak Doğançay Mezarlığı yanında meydana geldi. Piknikten döndükleri öğrenilen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 35 AZ 1114 plakalı otomobil, Gümüşpala'dan Karşıyaka yönüne gittiği sırada aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil karşı yönden gelen Cevdet Karataş'ın (34) kullandığı 35 AZP 25 plakalı panelvan türü araç ile kafa kafaya çarpıştı. O esnada aynı istikametten gelen Ali Erdoğan'ın (36) yönetimindeki kepçe, önünde seyreden panelvana arkadan çarptı.

Kaza sonucu panelvan sürücüsü Cevdet Karataş kazayı yara almadan atlatırken, aynı araçtaki Hüseyin Karataş (31), Hasan Karataş (31) ve Burhan Aktaş (36) ile diğer otomobildeki Cafer Gevşek (36), Özcan Özbolat (34), Erdal Gevşek (32), Celal Gür (63), Halit Benli (50) hafif yaralandı. Yaralılardan Halit Benli Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Cafer Gevşek ile Özcan Özbolat Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Hüseyin Karataş, Hasan Karataş, Burhan Aktaş, Erdal Gevşek ve Celal Gür ise Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.