BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,82
ALTIN 2.402,32
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hagi Kuşadası'nda hasret giderdi

Galatasaray’ın efsanevi yıldızı Gheorghe Hagi, Galatasaray’dan gelecek teklife her zaman evet diyeceğini açıkladı.

Abone ol

Kuşadası Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği gala yemeğine katılan ve onur konuğu olan Hagi, Galatasaray ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gheorghe Hagi, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin Kuşadası Charisma Deluxe Hotel'de düzenlediği Galatasaraylılar Balosu'na, uçağı rötar yaptığı için geç geldi. Hagi, kendisini bekleyen Galatasaray taraftarı tarafından coşkuyla karşılandı ve gecede aralarında Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün de bulunduğu Galatasaraylı taraftarlar ile hasret giderdi

Otelde Lig TV ve Galatasaray TV için röportaj vereceği belirtilen Gheorghe Hagi'yi görüntülemek isteyen diğer basın mensupları, dernek tarafından özel olarak davet edilmesine rağmen fotoğraf çekmek ve görüntü almak için baloya ve otele alınmadı. Galatasaray'ın 4 sene üst üste şampiyon olduğu, Avrupa'da fırtınalar estirip UEFA ve Süper Kupa'yı kazandığı dönemde kadrosunda bulunan, daha sonraki yıllarda sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran Rumen oyuncu Hagi önemli açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılıların yeri dolmayan efsane 10 numarası Gheorghe Hagi, Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği gecenin özel konuğu oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Rumen yıldız Hagi, Galatasaray camiasından gelecek her davete "Evet" diyeceğini söyledi.

Kuşadası’ndaki gecede taraftarlarla hasret gideren efsane futbolcu Hagi, "Türkiye'ye her zaman zevkle geliyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum burada. O yüzden de buraya gelmek çok güzel bir his. Taraftarlarla bir arada olmak çok güzel. Oynarken ben onları çok mutlu etmiştim. Her zaman Galatasaray'ı ve Galatasaray'ın renklerini temsil etmek benim için şereftir. Galatasaray'dan gelecek davetlere her zaman 'evet' derim " dedi.