BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,72
ALTIN 2.506,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal'ın transfer raporu ortaya çıktı! 4 yıldız yolda geliyor

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal yönetime transfer raporunu sundu. Aleksandar Kolarov dışında 2 stoper isteyen Ersun Yanal bir 6 numara bir de forvet istedi.

Abone ol

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın transfer raporu ortaya çıktı. Yanal'ın Hasan Ali'nin sakatlığı sonrası Kolarov dışında iki stoper, bir 6 numara ve bir forvet istediği bildirildi.

Kolarov konusunda yönetim, Roma'ya giden menajer Mirsad Türkcan'dan haber bekliyor. Türkcan'ın oyuncunun bonservis sorununu çözüp, transferi kısa sürede bitirmesi bekleniyor. 

Kolarov ile 2+1 yıllık sözleşme
Sabah'ın aktardığı habere göre; Fenerbahçe'nin Sırp yıldız için bonservis ödeyeceği ancak bedelin henüz netleşmediği kaydedildi. 33 yaşındaki yıldız ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Zanka ile anlaşma sağlandı
Stoperde transferinde ilk aday olan Zanka ile anlaşma sağlandı. Kulübü Huddersfield ile görüşmeler sürerken bonservis maliyetinin 3 milyon Euro olduğu ifade edildi. Danimarkalı futbolcu dışında bir stoper arayışı daha olan sarı-lacivertliler, G.Birliği'nde forma giyen Mert Çetin için temaslarını sürdürüyor. Genç stoperin transferi gerçekleşirse bonservis ücretinin 1.5 milyon Euro olması bekleniyor.

Forvette seçenek Choupo-Moting
6 numara ve forvet konusunda ise belirsizlik hakim... Orta alan için Mahmut Tekdemir (Başakşehir) ve Ljubomir Fejsa (Benfica) en güçlü adaylar konumunda. Ancak henüz kesin karar verilmedi. Forvette ise Choupo-Moting'in bonservissiz transfer edilmesi için görüşmeler devam ediyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe Ben Arfa bombasını patlatıyor Comolli Almanya'ya gitmesini engelledi
Foto Galeri Fenerbahçe Ben Arfa bombasını patlatıyor Comolli Almanya'ya gitmesini engelledi Galeriye Gözat