BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Erken finale sürpriz kadro

Fortis Türkiye Kupası için karşılaşacak olan iki ezeli rakipten, Galatasaray'ın sürprizi büyük...

Abone ol

Feldkamp'ın, "31 Ocak'a kadar transfer yapılmazsa istifa ederim" sözleri üzerine elini hızlandıran ve Alman hocanın açıklamasının yapıldığı gün Roma'da oynayan Ahmed Barusso ile anlaştıklarını belirten Galatasaray yönetimi, iki ismi daha renklerine bağlayarak deyim yerindeyse 'hat-trick' yapmaya hazırlanıyor.

Gana ile birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Barusso'nun menajerleri bugün İstanbul'da olacak. Yarın da kendisinin gelme olasılığı var. Bu oyuncunun "Galatasaray ile anlaşmaya vardım" demesi; hatta Türkçe olarak "Şampiyon Galatasaray" diye tezahürat yapması, taraftarları rahatlattı. Adnan Polat başkanlığındaki transfer takımı, şimdi de İsveçli kaleci Isaksson ve Angelos Basinas'ın transferlerinde sona geldi.

FENER MAÇINDA OYNAYABİLİRLER
Sezonu kapatan Tobias Linderoth'un sözleşmesini dondurmak isteyen, bu talebi gerçekleşmese bile Carrusca ve Bouzid'in gönderilmesi sebebiyle yabancı kontenjanında sorun yaşamayacak olan G.Saray; Isaksson ve "Kulübüm izin verirse koşa koşa gelirim" açıklamasını yapan Basinas ile el sıkıştı. Yönetim; Isaksson'un takımı M.City ile Basinas'ın kulübü Mallorca'yı da ikna ederek işi mutlu sonla noktaladı. İki oyuncunun bir-iki gün içinde imza atması ve hatta kupadaki F.Bahçe maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Bu transferlerin Özhan Canaydın'ın Denizbank'tan çektiği 8 milyon dolarlık krediyle yapıldığı öğrenildi.