BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,89
HABER /  GÜNCEL

Ergenekon'un korkunç Mason planı!

Bir ihbarı değerlendiren Emniyet takibe başladı. Takipteki kişi Mason locasının önünde yakalandı. Her şeyi itiraf etti!

Abone ol

9 ilde eşzamanlı yapılan ve 10 kişinin gözaltına alındığı Ergenekon operasyonuyla ilgili şok bir bilgi ortaya çıktı. İki mason üstadına suikast yapılacaktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne, Kayseri Yarıaçık Cezaevi’nde bulunan hükümlü H.A.H’nin yapacağı ev ziyareti sırasında bir suikast gerçekleştirileceği ihbarı geldi.

Bunun üzerine takip başlatan terör timleri, geçen hafta şüpheli H.A.H.’nin cezaevinden izin alarak Kayseri’den İstanbul’a hareket ettiğini belirledi.

Şüpheli H.A.H., İstanbul’daki Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası üyelerinin toplantı yaptığı binanın etrafında dolaşmaya başlayınca gözaltına alındı.

MASON ÜSTADINA SUİKAST YAPACAKTI

H.’nin üzerinden Loca’nın eski ve yeni büyük üstadları K.P. ile S.E.’nin fotoğrafları çıktı. Sorgusunda binanın az ilerisinde bıçak sakladığını ve suikast planladığını itiraf eden şüpheli salı günü tutuklandı.

H.A.H.’nin Kayseri Belediyesi’nde çalışırken yolsuzluk yaptığı iddiasıyla tutuklandığı, avukatının ise Ergenekon sanıklarının da avukatı olan Yusuf Erikel olduğu belirlendi. Bu gelişmeler ışığında polis bir haftalık takibin ardından dün 9 ilde avukat Erikel’in de aralarında bulunduğu 10 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

‘İNŞALLAH BAŞBAKAN OLACAĞIM’

Erikel’in ismi, Ergenekon operasyonları başladığı dönemde bazı bürokrat ve STK temsilcileriyle görüşüp “Yakında darbe olacak. AK Parti düşürülecek. Ben Başbakan olacağım. Duruşunuza dikkat edip, bize yardımcı olursanız, biz de size yardımcı oluruz” dediği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Ergenekon klasörlerinde yer alan “taslak hükümet SON 4 EN SON İNŞALLAH.doc” adlı belgede, darbe sonrası görev yapacak cumhurbaşkanı, başbakan, bakan ve bürokratların isimlerinin yer aldığı, Erikel’in ‘Başbakan’ olarak gösterildiği belirtilmişti.