BIST 9.691
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.492,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İzmir'li başkan çok iddialı konuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu görev yaptıkları dönemle ilgili çok iddialı konuştu.

Abone ol

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kente yatırımcı çekmek için öncelikli alanların planlanması gerektiğini söyleyerek, “Bu kentte 40 yıldır konuşulan, hayal edilen ne kadar proje varsa, görev yaptığımız 10 yıl içinde hepsini tamamlama hedefindeyiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İnciraltı'nın sağlık, termal ve geriatri merkezleri şeklinde planlanması ve Yeni Kent Merkezi'nin imar planlarının tamamlanmasının, İzmir'in hızlı kalkınmasında büyük önem taşıdığını söyledi.

Destination İzmir grubunun ziyaretinde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, “2010 sonunda, 2011 ortalarında birçok projeyi bitirip yeni projelere yelken açacak duruma geleceğiz. 2014'te bitirdiğimiz ya da temelini atıp bizden sonra geleceklere devrettiğimiz çalışmalarla birlikte, bu kentte 40 yıldır konuşulan, hayal edilen ne kadar proje varsa, görev yaptığımız 10 yıl içinde hepsini yapma hedefindeyiz. Üstelik tüm bu çalışmaları kendi kaynaklarımızla yapıyoruz ve şu anda kredibilitesi en yüksek olan belediyeyiz” diye konuştu.

Turizmin sadece “deniz, güneş, kum” ekseninde kalmaması gerektiğinin önemine değinen Başkan Kocaoğlu, kentte yapılan tüm yatırımların ve projelerin temel hedefinin turizm potansiyelini geliştirmek olduğunu vurguladı. Ziyaret hakkında bilgi veren Destination İzmir Platformu Başkanı Bülent Tercan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na çalışmaları için teşekkür etti; “Platform kurulduğundan beri en büyük desteklerden birisi, Sayın Aziz Kocaoğlu'ndan geldi” dedi.

3 günlük ziyaret programı için Birlik üyesi olan 20 acente ile İzmir'de bulunduklarını söyleyen Türkiye-İsviçre Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Hüseyin Samsunlu ise ziyaretin yararına dikkat çekerek, “İzmir'in hak ettiği turizm potansiyelini alması için yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımızın da izah ettiği gibi, İzmir çağdaş ve modern yapısıyla çok daha fazla turisti hak ediyor” diye konuştu.