BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Parti'ye Konak'ta üye dopingi!

Mahalle Teşkilatlanmalarına ve sandık kurulu çalışmalarına hız veren AK Parti Konak teşkilatına son 8 günde 976 kişi üye oldu.

Abone ol

Demokratik açılım konusunda halktan son derece olumlu tepkiler aldıklarını belirten İlçe Başkanı Latif Özkan, son 8 günde 976 kişinin demokratik açılıma destek vermek amacıyla partiye kayıt olduğunu söyledi. AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr İbrahim Hasgür'ün de katıldığı İlçe Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Latif Özkan gelecek ay içinde 2 bin 500 yeni üye kaydedeceklerini dile getirdi.

AK Parti Hükümeti tarafından hayata geçirilen Demokratik Açılım konusunda Konak'taki vatandaşlar büyük destek geldiğini söyleyen İlçe Başkanı Latif Özkan, bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını yürüttüklerini diğer yandan da destek olmak isteyen vatandaşları üye yaparak mahallelerde görev verdiklerini dile getirdi. AK Parti Genel Merkezi tarafından bastırılarak Türkiye'nin her yerinde dağıtılan Demokratik Açılım Kitabını okuyan vatandaşları açılıma destek verdiklerini söyleyen Özkan “Demokratik açılımı araştırarak, konuyla ilgili derinlemesine bilgi edinen vatandaşlarımız açılıma büyük destek vermektedir. Mahalle teşkilatlarımızı kurarken bir yndan da partimize üye olmak isteyen vatandaşlarımızı kaydedip isteğe bağlı olarak mahallelerde görev veriyoruz. Bizim için özellikle mahalle başkanlarımız birinci sırada önem arz etmektedir. Konak'ta her mahalle başkanımız İlçe Başkanı kadar yetkilidir ve ilçe başkanı kadar çalışmalıdır” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr İbrahim Hasgür ise hızlı bir tempoyla göreve başlayan yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek “AK Parti olarak pek çok üyemiz ve bunun yanı sıra partimize sempati duyan pek çok vatandaş var. Teşkilatlar olarak tüm bu vatandaşlarla bire bir irtibata geçip onlarla samimi bir iletişim kurmalıyız.

Partimizde en çok iş mahalle ve bölge başkanlarımıza düşmektedir. Çünkü halkımızla direk temas kuran bizleri halkımızla buluşturan mahalle ve bölge başkanlarımızdır. Bizler çalışmaları halkımızın mahalle başkanlarımız aracılığıyla bize gönderdiği öneri ve istekler doğrultusunda şekillendirmekteyiz. Bu nedenle mahalle başkanlarımız sık sık bir araya gelip gerek halkımızla gerek parti organlarımızla istişare etmelidir. Bugün görüyorum ki Konak yönetimimiz her biri kendi alanında uzman ve önemli işler yapan kişilerden oluşmaktadır. Tüm arkadaşlarımı kutlar her türlü çalışmalarında İzmir Milletvekilleri olarak arkalarında olduğumuzu belirtmek isterim” diye konuştu. AK Parti Teşkilatlarının en önemli görevinlerinden birisi de Hükemet icraatlarını halka anlatmak olduğunu dile getiren Prof. Dr. Hasgür şunları söyledi: “Göreve geldiğimizden bu yana Cumhuriyet Tarihi boyunca yapılamayan bir çok icraata imza attık.

2002 yılında öğrencilerimiz ve aileleri günlerce kitap arar ve yüksek meblalar ödeyerek kitap satın alırdı. Artık okul başladığı gün öğrencilerimiz kitaplarını ücretsiz olarak sıralarının üzerinde buluyor. Eczane kuyrukları kilometrelerce uzanırdı, kuyrukları bitirdik. Hastaneler yapılan ayrımları kaldırdık, sağlık devrimi yaptık. Artık isteyen vatandaşımız istediği her hastanede tedavi olabiliyor. Niçin AK Parti sorusuna cevap verecek bir çok icraat yaptık. Teşkilatlarımız bu yapılanları halkımıza en güzel şekilde anlatmalıdır”