BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burhaniye'de yollar bakıma alındı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ören yolunda su birikmesini önlemek için de yağmur oluğu yapımına başladı.

Abone ol

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye kış aylarında bozulan yolları onarırken, Ören yolunda su birikmesini önlemek için de yağmur oluğu yapımına başladı. Ören yolundaki çalışmaların yarılandığını belirten belediye başkanı Fikret Akova, havaların iyileşmesiyle birlikte yol tamirlerine hız verildiğini bildirdi.

Burhaniye Belediyesi, aşırı yağışlardan yüzünden delinen yollarda onarım çalışması başlatırken, Ören yolunda da yağmur oluklarının yapımına başladı. İlçede altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fikret Akova, “Yağışlı geçen kış aylarında yollarda bozulmalar oldu. Kış boyu oluşan çukurlara baypas malzemesi doldurarak çözüm bulmaya çalıştık.

Şimdi ise onarım çalışmalarına başlandı. Bu ara da Ören’deki cadde ve sokaklarda su biriken cadde ve sokaklara yağmur olukları koyduk. Şimdi ise Burhaniye-Ören yoluna yağmur olukları yapıyoruz. Yağışlı havalarda sorun yaşanmaması için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Havaların ısınması ile birlikte yeni yol yapımlarına da hız verilecek”
dedi.