BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Harput'tan yaşlılara şiir

Bursa Valisi Şahabettin Harput yaşlılar haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden yaşlılara şiir okudu.

Abone ol

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Yaşlılar Haftası sebebiyle kendisini ziyaret eden huzurevi sakinlerine şiir okudu.

Vali Harput'un 'Bir isteğiniz var mı'? sorusuna yaşlılar, "O kadar güzel konuştunuz ki ne isteyelim." diye karşılık verdi.

Bursa Ali Osman Sönmez Huzurevi'nde kalan Taşbayram Kapandere, Hava Erseven ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan İlhami Ergül ve Sabriye Taşeli, huzurevi yöneticileri ve İl Sosyal Hizmetler il Müdürü Halim Melikoğlu ile beraber Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Bursa Valisi Şahabettin Harput'u ziyaret etti.

Yaşlıları kapıda karşılayan Vali Harput, huzurevi sakini İlhami Ergül'ün yazdığı şiiri okudu. Harput'un şiir okuması sırasında yaşlıların duygulandığı gözlendi.

Yaşlıların toplumun bereketi olduğunu belirten Şahabettin Harput, "Sizler bu memleketin sigortasısınız. Sizler olmasanız bu toplum bereketten uzak kalır." dedi.

Konuşmaların ardından huzurevi sakinlerinin bir isteklerinin olup olmadığını soran Vali Harput, "O kadar güzel konuştunuz ki, ne isteyelim, sağlığınıza duacınınız." cevabını aldı.

Vali Harput'un ısrar etmesi üzerine Taşbayram Kapandere, "Ben bu devlete 45 yıl vergi ödedim. Bakıyorum, yıllarca boş gezenlere ücretsiz otobüs kartı veriliyor. Bize verilmiyor. Vehbi Koç'tan bile fazla vergi ödedim, çünkü hiçbir vergiyi zamanında ödeyemedim, hep gecikme faizli yatırdım. Mümkünse otobüs kartı istiyoruz." diye konuştu.

Sabriye Taşeli ise huzurevindeki takı kursu için malzeme istedi.
Vali Harput, yaşlıların isteklerine cevap vereceklerini söyledi.