BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Erdoğanın posterini yırttılar

Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Denizli İl Binası'nın çatısında bulunan posteri yırtıldı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Denizli İl Binası'nın çatısında bulunan posteri, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yırtıldı.

Edinilen bilgiye göre, 10 Haziran Cumartesi günü yapılacak AK Parti Denizli İl Kongresi'ne katılacağı bildirilen Başbakan Erdoğan'ın bu ziyaretiyle ilgili asılan portresi, gece çatıya çıkan ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayla ilgili Denizli Valisi Gazi Şimşek ve İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ile görüştüklerini, olayın aydınlatılması için emniyet güçlerinin soruşturma başlattığını söyledi.

Yapılan saldırının üzüntüsü içinde olduklarını bildiren Tin, ''Sayın başbakanımızın fotoğrafının bulunduğu bölümün kesilerek çıkarılmasını hazmedemiyoruz. Bu çirkin saldırı Türk halkına yapılmıştır. Siyasetin ötesinde bir olay olan bu saldırıyı nefretle kınıyoruz'' dedi.

Öte yandan aynı binada AK Parti'nin yanı sıra Saadet Partisi, Ülkü Ocakları Denizli Şubesi ve bazı sendikaların şubeleri de bulunuyor.