BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.436,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan uyarı: "Yola gelecekler!"

İSTANBUL Esenyurt'ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fiyat artışlarıyla ilgili, "31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi, girmedi yeni planlamamız var. O adımları atacağız. (Tanzim satış) Gerekirse daha da fazla bu yelpazeyi genişleteceğiz. Ya yola gelecekler, ya yola gelecekler. Bunun başka izahı yok" şeklinde konuştu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı'ndan düzenlenen Esenyurt mitinginde konuştu. Erdoğan, fiyat artışlarıyla ilgili, "31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi, girmedi yeni planlamamız var. O adımları atacağız. (Tanzim satış) Gerekirse daha da fazla bu yelpazeyi genişleteceğiz. Ya yola gelecekler, ya yola gelecekler. Bunun başka izahı yok" ifadelerini kullandı. 

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar:

"Bize güvenen, bize inanan, destek veren her bir Esenyurtlu kardeşime teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da sizin, İstanbul, ülkemizin, milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz. 17 senedir Türkiye'ye azimle hizmet götürüyoruz. 25 yıldır İstanbul'a onurla, gururla hizmet ediyoruz. 40 yıldır milletimize hizmetkâr olmanın gururunu yaşıyoruz.

"Binali kardeşimi tüm Türkiye tanıyor"

Ulaştırma Bakanlığı, Başbakanlık ve Meclis Başkanlıkları görevlerinde bulunmuş Binali Yıldırım kardeşimizi Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday gösterdik. Binali Yıldırım kardeşimizi sadece Esenyurt, İstanbul tanımıyor, bütün Türkiye tanıyor.

"Bizim eserlerimizin olmadığı il ve ilçe yoktur"

31 Mart seçimleri Esenyurt için barışa, huzura vesile olsun. Biz milletimize olan sevgimizi sadece lafta bırakmıyoruz, aynı zamanda yatırım, eser, hizmetlerimizle de ispat ediyoruz. Hiçbir ilçemiz geri kalmasın, hiçbir vatandaşımız kendini dışlanmış, ötelenmiş hissetmesin diye gece gündüz gayret ediyoruz. Eserimizin olmadığı ilçe yok. Her bir mahalle, köyümüzde yaptığımız hizmetler var. Türkiye'nin 922 ilçesinde eserimiz var. Türkiye'nin kalbi, umudu, adeta nüvesi olan İstanbulumuza çok büyük yatırımlar yaptı. CHP'li beceriksiz, kifayetsiz, vizyonsuz başkanlarının elinde her gün geriye giden şehri nihayetinde başarılarla biz buluşturduk.

"Yeni planlarımız var"

(Tanzim satış) Gerekirse daha da fazla bu yelpazeyi genişleteceğiz. Ya yola gelecekler, ya yola gelecekler. Bunun başka izahı yok. 31 Mart'a kadar bu iş düzene girdi girdi, girmedi yeni planlamamız var. O adımları atacağız.

Esenyurt'a hastane müjdesi

Önümüzdeki yıl hizmete sunacağımız 2 bin 682 yataklı İstanbul Başakşehir İkitelli Şehir Hastanemizin inşaatı hızla devam ediyor. Buraya da aynı zamanda hizmet verecek. 250 yataklı Esenyurt Necmi Kadıoğlu devlet hastanesinin de içinde bulunduğu 10 adet hastanenin inşaatı sürüyor.

"Terör örgütünü destekleyen kişiler var"

Şişli'de bile günlerce sokaktaki çöpü toplayamadılar. CHP'nin gündemi farklı. Beylerin gündemi eşe, dosta koltuk bulmak. Şimdi burada da var. Buranın listesinde yine bu terör örgütünün desteklediği kişiler var. Aman ha! Bunlara vereceğimiz oylara dikkat edelim. Beylerin bu noktada liste kavgasından çöpleri toplamaya vakti kalmıyor. Parti içi mücadeleden vatandaşa hizmet edecek zamanları olmuyor."