BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.410,97
HABER /  DÜNYA

Melania Trump FETÖ okulunu ziyaret etti

ABD'de First Lady Melania Trump Oklahoma ziyaretinde Türkiye'nin tepkisini çekecek bir karara imza attı. Bayan Trump Charter School adı verilen FETÖ okullarından birini ziyaret etti.

Abone ol

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın FETÖ bağlantılı olduğu öne sürülen bir okulu ziyaret etmesi büyük tepki topladı.

First Lady Melania Trump, sosyal medyada tepki çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Oklahoma eyaletinde bulunan Tusla kentindeki DOVE Discovery okulunu ziyaret eden Melania Trump, daha sonra bu ziyaretiyle ilgili bir de paylaşım yaptı.

Anadolu Ajansı'nın 2016 yılında yayınladığı listeye göre ise, Trump'ın ziyaret ettiği okul ABD'deki FETÖ bağlantılı okullardan birisi. Dışişleri Bakanlığı daha önce bu okulların kapatılması için resmi girişimde bulunmuştu.

"Beni ağırladıkları için teşekkür ederim"

Melania Trump, ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda, "DOVE Discovery okulunun öğretmenlerine, öğrencilerine ve liderlerine beni ağırladıkları için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün, ABD'de 60 bin öğrenci kapasiteli 140 civarındaki sözleşmeli (charter) okulu yönettiği belirtiliyor.