BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İdris Naim Şahin'e çok sert sözler

Erdoğan Ordu'da Saadet Partisi'nden aday olan İdris Naim Şahin'e çok sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan; ''seni vekil yapacağım bakan yapacağım sen utanmadan sıkılmadan AK Parti'nin hizmetini kendine mal edeceksin. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüzü olmasın" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da konuştu. AK Parti'nin eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i isim vermeden eleşiren Erdoğan sert göndermelerde bulundu.

Ordu'dan Saadet Parti'nin belediye başkan adayı olan İdris Nain Şahin'i hedefealan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Duyduğuma göre paçasını terör örgütlerine kaptırıdan birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söylerek oy devşirmeye çalışıyor.
Berabar yola çıkarsın ama yolda arkadaşını  satarsan Ordu'lu ona ne diyeceğini iyi bilir.

Seni vekil sonra da bakan yaptım
Seni alacam yanına Genel sekteter yardımcısı yapacağım vekil yapacağım bakan yapacağım sen utanmadan sıkılmadan AK Parti'nin hizmetini kendine mal ediyorsun. Paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza aykırı biri, oy devşirmeye çalışıyormuş. Terör örgütüyle birlik olup bize parmak sallayan bir kişiyle ne dostuluğumuz, muhabbetimiz olur.

Taklayıca ders verin
"Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya (eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin) 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüzü olmasın" Ordu'nun seçim sonuçlarını özel olarak takip edeceğim.

Ordu'ya yatırım
Sel felaketi nedeni ile zarar uğrayan köprüleri imar ettik. Türkiye'nin ve Avrupa'ın ilk denize dogu ile yapılan Ordu-Giresun havalimını yaptık mı? Yolcu sayısı 1 milyonu geçti. Son 17 yılda 3,1 katrilyon lira tarımsal destek verdik. Şehrimizde iki organize sanayi bölgesi bir Ar-Ge merkezi kurduk. Biz Ordu'da fındığın gelişimi için elimizden geleni yaptık gerisi Ordu'luya Ordu'lu iş adamına kaldı.

Cumhur İttifakı
AK Parti ve MHP biz Cumhur İttifakıyız. Nereden başladı. 15 Temmuz darbesi sonrası Yenikapı ruhu ile başladı. Cumhur İttifakı pazara kdaar değil mezara kadar dedik. Sakın ha bölünmeyeceğiz. 

Kürdistan tartışması
Ne diyor bizi tükürükle boğacakmış. Ne oldu sizi gömdük gömüyoruz. Cudi'de Kabar'da Kandil'de gömdük. Türkiye Kürdistan diye bir bölge var mı?  Çok meraklıysn Irak'ın Kuzeyinde de Kürdistan var gidersin oraya.  Milletimiz şu gerçeği çok iyi bilmesi Suriye'de İdlib'te Cerablus'ta askerimiz gerkeni yaptı mı?  Bölgede Türkiye'ye sorulmadan karar alınamaz. Türkiye'nin Suriyerliler nedeni ile hazinesine yüklediği hiçbir yük yok.

Fırat'ın doğusunu temizlemede kararlıyız. Şimdi Suriye'nin yeni anayasısı hazırlanaması  gibi siyasi süreçler sağlıklı bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz. Bu seçim farklı bir seçim."