BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan CHP'li Bozkurt'a sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un kesin ihraç talebiyle partiden uzaklaştırılması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un sözlerini değerlendirdi bir kez daha CHP'li vekil için gerizekalı nitelemesinde bulundu. Erdoğan, CHP'nin biteceğini söyleyerek, Bozkurt'u alkışlayanlara ise "yazıklar olsun" diye seslendi.

Recep Tayyip Erdoğan, NTV- Star TV ortak yayınında CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un bir televizyon kanalında tepkilere neden

CHP bitecek ya! Bu adamlar sayesinde bitecek.

olan sözlerini değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bozkurt'a herhangi bir uyarı yaptığı kanaatinde olmadığını söyleyen Erdoğan, bu sözlerden dolayı milletvekilinin ödüllendirilmiş olabileceğini kaydetti. Erdoğan şunları söyledi:

"Bir şeyi ortaya koymak lazım, biz 'evet' diyoruz. Birisi 'hayır' derse, 'hayır' diyeni de biz anlayışla karşılarız. Ama öyle ifadeyle giriyor ki işe 'biz Samsun'dan gireriz' diyor. Ya sen yola çıkacaksın Samsunlu seni Samsun'a sokmaz, Sivas'a, Amasya'ya, Ankara'ya bile sokmaz. Kimi denize döküyorsun sen? Sen kalkıp da bu ülkede 'evet' diyen bu ülkenin vatandaşlarını Yunanla nasıl eşdeğer hale getirirsin? Sen ne gerizekalısın ya! Demokrasiden zerre kadar nasibini almamış gerizekalı birisi.

"KESİN İHRAÇ TALEBİYLE ATILMASI GEREKİR"

Bu adam bu partinin içerisinde bir dakika tutulmaması lazım. Kesin ihraç talebiyle partisinden atılması lazım. CHP bitecek ya! Bu adamlar sayesinde bitecek. Böyle bir anlayış olabilir mi? Şakşakçıları görüyorsunuz, yazıklar olsun."

Erdoğan'dan bomba İran açıklaması!

İşte Erdoğan'ın anket sorusuna cevabı