BIST 9.963
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.435,95
HABER /  POLİTİKA

Erdoğana yol arkadaşı şoku

Baykal da ateş gibiydi. Açılım konusunda AK Parti ile köprüleri tamamen attı. Erdoğan'ın randevu ısrarına sert çıktı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın açılım için "Gelmediği takdirde biz gideriz" dediği CHP'den sert cevap.

"Yol arkadaşınız olmayacağız" diyen CHP lideri Baykal, Erdoğan'ı Öcalan'ı yol arkadaşı edinmekle suçladı..

CHP lideri Deniz Baykal Aydın'ın Didim ve Kuşadası ilçelerinde çeşitli açılışlara katılmak üzere geldiği İzmir Adnan Menderes Havalimanında açıklamalarda bulundu

Yeterince yol arkadaşınız var

Yol arkadaşınız olmayacağız. Sizin zaten yeterince yol arkadaşınız var. Size bu yolculukta en kısa zamanda durum değerlendirmesi yapıp, tekrar kendinize yeni bir yol haritası çizmenizi davet ediyorum.

İmralı'dan gelen yol haritasını değil

İmralı'dan gelen yol haritasını değil, size Anadolu'da Kürt kökenli insanların ezici çoğunluğunun da dahil olduğu, milyonlarca insanımızın arzu ettiği istikamatte yol haritası içine kendinizi sokmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç bir şekilde parçası olmayacağız

Biz arkasında kim var bilmediğimiz, nereye varacağını görmediğimiz, Türkiye'ye hangi zararları vereceğini şimdiden gözlemlemeye başladığımız, bu sürecin hiç bir şekilde parçası olmayacağımızı Sayın Başbakanın bilgisine sunmak istiyorum.

Bu yolculukta bizi yol arkadaşı olarak bulamayacak

Sayın Başbakan yanlış yola çıkmıştır. Bu yolculuk içinde Türkiye'ye şu ana kadar ciddi zararlar vermiştir. Bu gidişle daha da çok zararlar verecektir. Vermeye yönelmiştir. Bu yolculuğunda bizi yol arkadaşı olarak bulamayacaktır.