BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.468,60
HABER /  GÜNCEL

İki genç kız kafalarından vuruldu

Parkta dehşet. Silah sesleri duyan çocuklar sesin geldiği yöne gittiler. Yerde yatan iki genç kızı gördüler..

Abone ol

Mersin'de parkta gezen iki genç kız başlarından vurulmuş halde bulundu.

Kız arkadaşı 27 yaşındaki Nurgül Küçük'ü başından tabancayla vurarak öldürüp aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki Şefika Kayra ölümle pençeleşiyor.

Nurgül Küçük'ün 29 Eylül'de daha önceden söz kesilen bir akrabasıyla nişanının yapılacağı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Adnan Menderes Bulvarı Polis Evi karşısında gezen çocuklar duydukları silah sesi üzerine gittikleri parkta iki genç kızın kanlar içinde yattığını gördü. Bunun üzerine Polis Evi'ne giden çocuklar, durumu polise anlattı.

Olay yerine gelen polisler genç kızlardan birinin öldüğünü belirlerken, ağır yaralı olan için sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yeri güvenlik çemberine alınırken yaralı kız, ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis çevrede yaptığı araştırmada 6 adet boş kovan buldu.

Cinayette kullanılan silahı da hayatını kaybeden kızın ayak dibinde buldu. Üzerlerinde kimlik çıkmayan genç kızlardan hayatını kaybedenin Nurgül Küçük (27) olduğu tespit edildi. Yaralı kızın ise Çiçek K. (17) olduğu belirlendi. Siteler Mahallesi'nde oturan iki kızın arkadaş oldukları ve Yeni Pazar Mahallesi'ndeki evlerinden 'parka gezmeye çıkacağız' diye ayrıldıkları öğrenildi.

PLANLI İNTİHAR MI ?

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, olayla ilgili ekiplerin çalışmalarını büyük titizlikle sürdürdüğünü söyledi. Her türlü ihtimal üzerinde durduklarını bildiren Öksüz, "Görgü tanıklarının ifadesine göre olayda üçüncü bir kişi yok. Tek tabanca ve 2 boş kovan var. Yaralı kız, diğerini öldürüp aynı tabancayla kendi başına ateş etmiş, bu ihtimal ağırlık kazandı. Planlı bir intihar ve cinayet de olabilir. Biri diğerini bir gerekçe ile öldürüp intihar etmiş de olabilir" dedi.