BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,95
ALTIN 2.446,03
HABER /  GÜNCEL

Otomobil alev alev yandı

Köprüde dehşet. Boğaziçi Köprüsü'nde seyir halindeki otomobil, köprünün Beşiktaş çıkışında alev aldı.

Abone ol

Yoğun trafik nedeniyle itfaiyenin gecikmesi üzerine alevler otomobili kapladı. Köprüde araç ve metrobüs trafiğine neden olan olayda, sürücünün araçtan son anda çıkarak yanmaktan kurtulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Anadolu Yakası'ndan Beşiktaş istikametine seyreden Lokman Yıldırım'ın kullandığı 34 AT 094 plakalı otomobil, Boğaziçi Köprüsü çıkışında aniden alev aldı. Yangını fark edemeyerek bir süre aracını kullanmaya devam eden Yıldırım, alevlerin yükselmesi üzerine kendini dışarı attı.

Polis ve vatandaşların yangını söndürme çalışmaları yetersiz kaldı. Köprünün her iki yönündeki yoğun trafik nedeniyle itfaiye ekipleri de olay yerine ulaşmakta zorlandı. Bu yüzden alevler kısa sürede otomobili kapladı. Köprünün kuzey istikameti ve metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

Üsküdar ve Beşiktaş'tan olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. İtfaiye ve polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından, yangın sonrası büyük çaplı maddi hasar oluşan otomobil yol üzerinden kaldırıldı.

Özel bir şirkette yönetici olduğu öğrenilen sürücü Lokman Yıldırım, otomobilin bir anda alev aldığını, yanmaya başlaması üzerine kendisini güçlükle dışarı attığını söyledi. Yıldırım, "Alevler çabucak büyüdüğü için müdahale edemedim." dedi.

OTOMOBİL BÖYLE YANDI

[PAGE] [PAGE] [PAGE]