BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
POLİTİKA

Erdoğan : Sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını...

TÜRKİYE'de twitter, netflix ve facebook kapatılacak mı? Berat Albayrak ve eşine yönelik çirkin twit sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açık açık söyledi : "Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz."

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Damadı Berat Albayrak ile eşi hakkındaki çirkin twitlere kızan Erdoğan şunları söyledi:

* "Yalanın, iftiranın, kişilik haklarına saldırının, itibar suikastlerinin alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır."

* "Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz."

*"İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız"

*"Türkiye bir muz cumhuriyeti değildir. Bu ülkenin idari ve adli kurumlarını hiçe sayanları biz de hiçe sayarız."

*"Hukuk devleti ilkesi, demokrasinin vazgeçilmez şartıdır. Asıl bu konuda gerekeni yapmazsak demokrasiye ve hukuka aykırı davranmış oluruz."

Sitene Ekle