BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,42
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan muhalefeti böyle şikayet etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Müşavirleri Konferansı'nda konuştu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir araya geldiği dış ticaret müşavirlerine  şikayet etti. Erdoğan, "Dünyanın her yerinde siyasi partiler seçime giderken gelecek vizyonu, projelerini açıklarken, biz de ise muhalefet adeta istikrarı bozmak için eline geçen her fırsatı kullanıyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Müşavirleri Konferansı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının gündemiyle ise Türkiye 2023 vizyonu vardı. "Türkiye'yi 2023 hedefleriyle farklı bir vizyona oturtmak istiyoruz" diyen Erdoğan,sözlerini şöyle sürdürdü:

"2002'den bugüne Türkiye 8 yılda 3 kat büyüdü. Milli gelirimizi 736 milyar dolara yükselttik. Önümüzdeki 12 yıllık dönemde ekonomiyi 3 kat daha büyütmek istiyoruz. Bu hedefler hepimizin inancıyla gerçekleşecek. İhracatımızı 500 milyar dolara yükselteceğiz."

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini de eleştiren Erdoğan, "Ne yazık ki, bizimle aynı hisleri, heyecanı taşımayan bir muhalefet var. Siyaset tarihimizin en popüler vaatleriyle ortaya çıktılar. Neyse ki, para piyasaları bu vaatleri dikkate almıyor. Muhalefet ciddiye alınmış olsaydı sadece söylemleri bile faizlerin fırlamasına neden olurdu. Dünyanın her yerinde siyasi partiler seçime giderken gelecek vizyonları, planlarını açıklarken, biz de ise muhalefet adeta istikrarı bozmak için eline geçen her fırsatı kullanıyor" diye konuştu.