BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
HABER /  SEÇİM

Erdoğan CHP'nin kalesinde CHP'yi vurdu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir mitinginde konuştu.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, partisinin, İzmir'de, Gündoğdu Meydanı'nda düzenlediği mitingde, halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında sık sık CHP'nin İzmir'deki hizmet eksikliklerine vurgu yaptı. Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları...

Ege'nin incisi İzmir, küllerinden yeniden doğan İzmir, efeler diyarı İzmir seni yürekten selamlıyorum.

İzmir sen kurtuluşun şehrisin, demokrasinin şehrisinin. Merhum Adnan Menderes'in şehrisin. Bugün bir başka güzelin. Tarih boyunca defalarca yakıldın, yıkıldın ama hiçbir zaman yok olmadın, teslim olmadın.

Medya bu da mı montaj? Kes istediğin gibi ama bunu saklayamazsın. Başbakanını bağrını basan İzmir'e şükranlarımı sunuyorum.

MENDERES'İN SÖZÜ
Sevgili İzmirliler bu manzara neyi hatırlatıyor biliyormusunuz? Yıl 1947 Basmane İstasyonundan Çankaya'ya kadar İzmirliler bekliyor. Merhum Adnan Menderes ve Celal Bayar iniyor. Konak meydanında selamlıyor. Menderes tebessüm ediyor yanındakiler gözyaşı döküyor. Birden polis kalabalığa müdahale ediyor havaya kurşun sıkıyorlar. Kurşun Menderes'in bulunduğu balkona geliyor. Menderes eğilmiyor Celal Bayar çekilmesini istiyor. Menderes diyor ki "Bu büyük milletin muhabbeti karşısında kurşun bize işlemez" Unutmayın CHP o günde vardı. Bugünden farklı değildi.

GECE YARISI GEZİCİLER BURADAYDI
Bu gece yarısı bu meydana birileri gelmiş. Taksim'deki Gezicilerin devamı gelmiş. CHP zihniyeti yıkımdır. 

Bir bayan balkonda yanında muhtemelen kocası. Eliyle çirkin bir kol hareketi yapıyor. İşte CHP zihniyeti budur! Ülkenin başbakanı oradan geçiyor sen elinle kolunla o hareketi yapıyorsun. Bir kadın bunu nasıl yapar! Bir erkeğin bunu yapmasına aklım erer ki o da yapamaz. Bir kadının yapmasını hiç anlayamıyorum. İşte 30 Mart bunun için çok önemli

PENSİLVANYA'DAKİ MAŞA
81 vilayet diyor ki benim irademe dokunma, partime dokunma. Bu hükümeti işbaşına ben getirdim ben ne zaman istersem o zaman indiririm diyor.

Millet biz sözümüzü sandıkta söyleriz diyor. MHP'nin CHP'nin kışkırtıcı siyasetini görüyor. Pensilvanya'daki zatın birilerinin maşası olduğunu görüyor. Ama millet sabrediyor.

Bu milletin içinde yoksullar olabilir, okuma yazma bilmeyenler olabilir, Arnavut Boşnak Gürcü olabilir Sünni Alevi olabilir. Devlet nazarında kimsenin farkı yoktur. 

İZMİR'E YAKIŞIYOR MU?
Hakkari'ye gitti bir tane Türk bayrağı yok. Ama ben Hakkari'ye gittim aynı buradaki gibi. Türk Bayrağını Kızılay meydanına yakanlarla berabersin. Benim polisime küfreden senin milletvekillerin.

Şu İzmir'e gecekondular yakışıyor mu, kanalizasyonlar yakışıyor mu? Size bu yakışıyor mu? 

izmir-mitingi.jpg

GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER
Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, dilleri var Hakkı söylemezler. Bu CHP havalimanına köprüye karşı. Marmaray'ı Allah'tan görmüyorlar. Görselerdi ona da karşı çıkarlardı. 

KAPINIZA GELEN ABLALARA SİZ BİZİ BÖLDÜNÜZ DEYİN
Devlet içinde devlet paralel yapı asla olamaz. Oy pusulalarına yazı yazmayın. AK Parti ambleminin altına evet mührünü basacağız. Bu ara bazı ablalar dolaşıyor. Kapınıza gelen ablalara 'siz bizi böldünüz' deyin. Biz bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.

ARTIK İZMİR'E İDEOLOJİ DEĞİL ESER SİYASETİ KAZANSIN İSTİYORUM
Demokrasi bizimle güç kazandı. Büyük medeniyet yolunda insan, demokrasi, şehir dedik. Bunlar bizim için çok önemli. 12 yılda ekonomiyi büyüttük. Sofradaki ekmeği çoğalttık. Türkiye kutuplaşmaların ülkesi olmamalı. Ayrışmaları, çatışmaların ülkesi olmamalı. Bu CHP, MHP, bu ideolojilerini kolay kolay terk edecek partiler değil. Gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Gelin elele verelim. Artık İzmir'e ideoloji değil eser siyaseti kazansın istiyorum."

BUNLAR ÇIĞRINDAN ÇIKTI
Savaş Ay ile röportaj yaptı.Cebrail gökten inse oy vermem diyor. Kim bu Pensilvanya! Bunlar iyice çığrından çıktılar.

İZMİR'DE CHP NE YAPTI?
Biz İzmir'e şu 11 yılda 24 katrilyon hizmet yaptık. Soruyorum ey CHP sn tek partili dönem dahil sonrası dahil sen ne yaptın?

İZMİR İÇİN 1414 PROJE

İzmir için tam 1414 proje ile karşınızdayız. İzmir - Ankara arasını 3,5 saate düşürecek yüksek hızlı trenin yapımına Afyon'dan başladık. Yeni metro hatları sayesinde İzmirliler konforlu bir ulaşım sistemine kavuşacak. Lafla modern Türkiye olmaz! Lafla modern İzmir olmaz! Hizmetle olur hizmetle.


erdogana-hareket-ceken-izmirli.jpgErdoğan'a İzmir'de şoke eden hareket!

Başbakan Erdoğan miting alanına giderken yolda bir kadın tarafından kendine hareket çekildiğini anlattı. İşte o sözleri: