BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan cemaatin planını anlattı!

Başbakan Erdoğan, cemaatin Nisan ayında hükümeti düşürme planı yaptıklarını iddia etti.

Abone ol
Başbakan Erdoğan ilk kez cemaatin planını açık açık söyledi, asıl hedefin erken genel seçim olduğunu söyledi. Cemaatin kapı kapı gezerek AK Parti'yi seçimlerde yüzde 35'in altına çekmeye çalıştığını anlatan Erdoğan, Nisan ayında da hükümeti devirme planları yapıldığını iddia etti.

Başbakan Erdoğan, partisinin Kırıkkale mitinginde ilk kez cemaate ait olduğunu iddia etti bir planı açıkladı. Cemaatin yerel seçimlerde AK Parti'yi yüzde 35'in altına indirmek için çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, Nisan ayında da hükümeti devirme planları yaptıklarını iddia etti. Erdoğan şöyle konuştu;
 
"Bunlar vatandaşı miting meydanından kovuyor, vatandaşım bunları 30 Mart'ta sandıktan kovacak. Vatandaşıma yumruk atıyor, vatandaş da 81 vilayette bunlara sandıkta yumruğu vuracak.
  
"Bu darbe girişimini onların burunlarından fitil fitil getireceğiz. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bu parelel yapının yolsuzluklarını özellikle ortaya çıkaracağız. Kurban derilerinde nasıl yolsuzluk yaptıklarını, himmet adı altında makbuzsuz topladıkları paraları nasıl kullandıklarını, şantajlalarını, tehditlerini bütün illegal işlerini tek tek ortalığa dökecek ve bunun da hesabını soracağız."

26289.jpg